avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare program vizita

Buna ziua.
Copilul este incredintat mamei (proces judecat pe vechiul cod civil).
Tatal a obtinut un program de vizita, pe care nu-l respecta. Dorinta sa este sa fie sunat de catre copil atunci cand acesta doreste sa fie luat, insa copilul, care are 11 ani, nu-l suna (au existat cateva intalniri in care copilul a fost bruscat de catre tata, atat fizic cat si verbal, evenimente prezentate de copil in cadrul intalnirilor cu un consilier psiholog, la care participa mama si copilul, intalniri in cadrul DGPASC).
Mama este amenintata de catre tata cu un proces pentru alienare parentala.
Ce se poate face in acest sens ?
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2016
adi_2010, utilizator
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 14:57, 8 Noiembrie 2016
Păcat ca se întâmplă astfel de lucruri...din care cel mai mult suferă copiii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)
Influența negativă a tatălui asupra copilului. ce pot face pe cale legală? Honey32 Honey32 Buna ziua. Am o problema cu fostul concubin si cu relatia lui de tata cu fiica noastra. De fiecare data cand o aduce (dupa vizita la el) fetita, de 2 ani si 5 ... (vezi toată discuția)