am facut un imprumut la bcr in 2007 de nevoi personale si atunci imi fixasera rata de 480 si dupa un an ni-au facut rata de 730 si nu mai am posibilitatea sa o platesc in martie am fost la banca si le-am spus dar au dat din umeri si mi-au spus ca nu au ce sa imi faca sa platesc cat am in iulie am fost iara vazind la televizor ca se fac reesalonari sa ma ajute sa pot sa platesc rata cumva dar la fel mi-au zis ca nu pot sa faca nimic ca am intarziat mult cu ratele si tot la fel mi-au zis sa platesc cat am dar mi sa strans o dobanda enorma nu stiu ce sa fac
Daca ati intreprins tot ce era omeneste posibil, lasati-i in pace. Daca va pun poprire pe salariu, nu va vor lua toti banii, nu au voie, pentru ca trebuie sa va mai ramana si pentru cheltuielile de zi cu zi. In felul acesta se va "reesalona" creditul in favoarea dvoastra.Ma refer ca astfel obtineti o "rata" mai mica, potrivit salariului actual.
cerere scrisa la cine de la banca sa fac eu m-am dus si am vorbit cu doamna care mi-a facut imprumutul si mi-a zis ca nu are ce sa imi faca sa platesc si eu cat pot si poate mai tarziu poate se angajeaza si sotul meu si atunci pot sa platesc si cum o sa ma gaseasca ei daca m-au trecut in calculator la banca cu alta data de nastere si cred ca cu alt cod numeric .....prima oara cand n-am dus la ei nu m-au gasit dupa data mea de nastere eu sunt nascuta in ianuarie si ei m-au trecut in august pe alta data si m-au gasit dupa sot el era trecut bine si doamna de la banca mi-a zis ca nu isi explica asa ceva
buna ziua....tatal meu a facut acum 2 ani un imprumut la banca de 70 000 de euro, a luat si un credit de 180 de mil. Imprumutul l-a facut pe firma cu balanta firmei, vreo 10 000 euro avans si un teren gaj.... Nu am mai platit banca de 180 de zile ca nu am mai avut posibilitatea (o firma de transport cu rata de 1800euro pe luna...imprumut luat pe 5 ani), acum 2 saptamani a venit de la o firma recuperatoare angajata de banca o foaie in care scria ca avem la dispozitie o saptamana sa platim creditul....am imprumutat prin vecini si am platit creditul de 180 mil si trebuia sa ne dea inapoi o foaie pe care scria ca daca nu se achita creditul se va intra in bunurile personale, pe care nu ne-a mai dat-o pentru ca a luat firma recuperatoare tot dosarul...
Panantul care este pus gaj a fost evaluat de catre banca in 2007 la fix 70 000 euro cat aveam si imprumutul, acum daca mai face 30 000 euro. Firma recuperatoare am inteles ca il mai evalueaza odata la pretul pietei...daca nu acopera toata suma care trebuie platita la banca se baga si in bunurile personale? Am citit pe undeva pe site ca " Daca nu se vor acoperi debitele, creditorul va urmari in continuare celelalte bunuri pana la acoperirea debitului."
Ce poate sa faca firma recuperatoare?....poate sa intre in bunurile personale? pe langa pamantul gajat...sa ia masina de la firma(tir), sediul firmei(apartament), punctul de lucru(casa)....
@Oana, cerere o adresati Bancii, nu angajatului x sau y de la ghiseu!
Si nu angajatul de la ghiseu o solutioneaza, ci conducerea bancii!
Depuneti cererea in 2 exemplare, pastrati dvs. un ex cu nr. de inregistrare de la banca, vor trebui sa va raspunda in scris.
Puteti trimite cererea si direct la Centrala Bancii, in atentia directiei de retail.