avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Situatie divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Situatie divort

Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati cu cateva detalii intr-o situatie de divort :

- Cat este maximul in procente pentru pensia alimentara si daca valoarea se actualizeaza la fiecare marire de salariu , sper ex daca la divort se calculeaza pensia alimentara pentru salariu din acel moment , ce se intampla daca peste un an salariu se dubleaza, pensia ramane in acelasi cuantum ?
- Daca la achizitia apartamentului , eram casatorit , dar am declarat ca nu sunt si am luat apartamentul doar pe numele meu , la partaj ce se intampla daca se descopera ca eram casatorit si am decalarat fals ? Sotia poate fi acuzata de tainuire si ce se poate intampla in acest caz ?

Multumesc pentru raspunsuri
sansele sunt in functie de situatia dumneavoastra materiala si de cat timp petreceti cu el ..eu unul am castigat si sunt tata ,este custodie comuna dar cu domiciliul celor doi baieti ai mei la mine ,mama copiilor este obligata sa plateasca pensie alimentara si este decizie definitiva . succes dar sa procedati in asa fel in cat sa va ganditi la binele lor nu la ambitiile dumneavoastra parintesti ,orgoliile si dusmaniile nu isi au locul divortati de mama copiilor nu de ei sau invers
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2016
Andreiiliescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere, stabilirea cuantumului eu1983 eu1983 Buna ziua , Care este procentul pe care un judecator il acorda ca pensie intretinere minor de 3 ani si care ar fi mijloacele sau motivele pt care persoana ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj mirabela77 mirabela77 Buna ziua! Ma numesc Mirabela si am niste nelamuriri in ceea ce priveste divortul. Sotul meu doreste sa divorteze iar situatia este umatoarea: avem impreuna un ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara satelitu satelitu Sotului meu i sa stabilit pensia alimentara pentru minorul din prima casatorie la 450 de la 130(i sa prins veniturile din ultimele luni unde avea sporuri si ... (vezi toată discuția)