avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot da de permis daca am fost condamnat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot da de permis daca am fost condamnat?

Buna ziua,am si eu o problema....sunt curios daca mai pot da de permis tinand cont ca am fost condamnat la 5,10 ani pentru furt auto,conducere fara permis si distrugere....am executata 4,2 ani cu inchisoare si am fost eliberat conditionat( pe 15 iulie 2008 am fost eliberat)
buna ziua ! daca am fost condamnat pentru T.O.( fara a avea vre o legatura cu nimic din tot ce inseamna conucere ,accident,furt auto sau altceva ) sunt liberat conditionat de 5 ani deci nu pot face reabilitarea pentru ca am avut condamnarea de 7,6 ani... deci, pot da de permis auto in cazul in car nu am incalcat niciodata regulile de circulati????
Bună ziua am și eu o întrebare dacă sunt în școală de șoferi și miau făcut dosar penal conducând o mașină fără permis mai pot sa continui sa ma duc sa dau sala
Da, daca in urma procesului veti fi condamnat, permisul se anuleaza.
Buna ziua. Am o intrebare. Am fost condamnat la 1 an si 8 luni conducere fără permis.si am fost eliberat de 9 luni.mai pot da de permis?multumesc
Daca ati fost condamant pentru savarsirea infractiunii prev. de art. 335 alin. 1 c.p., trebuie sa va reabilitati.
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Informatii obtinere permis laurentiu_30 laurentiu_30 buna seara am si eu o problema . doresc sa dau si eu de permis de conducere si nu stiu dac am dreptul deoarece am avut o condamnare cu executare de un si nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta O persoana a fost condamnata la 2 ani si 3 luni cu suspendare pt conducere in stare de ebrietate, (pronuntare in noiembrie 2013). Ulterior a primit si o ... (vezi toată discuția)
Liberat conditionat - cand pot face scoala de soferi? marck_3 marck_3 daca am o condamnare definitiva ptr art 86 pot sa fac scoala de soferi ,am executat pedeapsa si sint eliberat conditionat si vreu sa ma inscriu la scoala de ... (vezi toată discuția)