avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot da de permis daca am fost condamnat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot da de permis daca am fost condamnat?

Buna ziua,am si eu o problema....sunt curios daca mai pot da de permis tinand cont ca am fost condamnat la 5,10 ani pentru furt auto,conducere fara permis si distrugere....am executata 4,2 ani cu inchisoare si am fost eliberat conditionat( pe 15 iulie 2008 am fost eliberat)
Da asa este dar au trecut .9 luni de la eliberare.si am ramas definitiv din anul 2017.pot face reabilitarea acum ?
Buna ziua am și o întrebare ...daca am fost prins fără permis de conducere ..și am fost condamnat cu 2 ani de supraveghere ....după cât timp mai pot face școală de șoferi ? Mulțumesc frumos
Daca nu ati avut permis niciodata, dupa ce va reabilitati.
Adică după 5 ani ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu ati avut permis niciodata, dupa ce va reabilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii obtinere permis laurentiu_30 laurentiu_30 buna seara am si eu o problema . doresc sa dau si eu de permis de conducere si nu stiu dac am dreptul deoarece am avut o condamnare cu executare de un si nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta O persoana a fost condamnata la 2 ani si 3 luni cu suspendare pt conducere in stare de ebrietate, (pronuntare in noiembrie 2013). Ulterior a primit si o ... (vezi toată discuția)
Liberat conditionat - cand pot face scoala de soferi? marck_3 marck_3 daca am o condamnare definitiva ptr art 86 pot sa fac scoala de soferi ,am executat pedeapsa si sint eliberat conditionat si vreu sa ma inscriu la scoala de ... (vezi toată discuția)