avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea privind.....
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea privind.....

va rog, daca poate cineva sa-mi spuna unde pot gasi legislatia..... vreau sa stiu modul in care se scoate o pers de la cheltuielile comune in cazul in care aceasta nu mai locuieste acolo~daca acesta are doua apartamente iar la una din administratii duce copii dupa lista de cheltuieli de la cealanta e deajuns?
merci frumos!!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:41, 7 Septembrie 2009
Presedintele a scris:

La Asociatia de unde va mutati trebuie sa duceti o adeverinta, semnata si stampilata, de la Asociatia unde va mutati cum ca sunteti luata in calcul acolo la intretinere!

Si cu adeverinta cum ramane? :))
Cum am precizat!=D>
Cu tot respectul, pentru o treaba asa simpla se dau n raspunsuri.
Se face o cerere catre Asociatie unde se mentioneaza faptul ca incepand cu data de ...in ap. nr., eventual si adresa, nu mai lucuieste nimeni pe motivul ca ....
Semnata si datata.
Simplu.
O zi buna .
Presedintele a scris:

Cum am precizat!=D>
nu ati precizat ... daca o persoana pleaca la o casa particulara , nu conteaza ca este din oras sau de la tara, la tratament sau in concediu de odihna, de unde sa va aduca adeverinta ? si, mai ales, ce lege il obliga sa aduca aceasta adeverinta pentru a fi scutit de la plata cheltuielilor pe persoana. legea 230 spune clar ca aceasta se face pe baza unei cereri scrise. daca aveti vreun articol de lege care sa prevada aceasta obligativitate, va rog sa-l copiati specificind si unde anume il gasim :D
De ce va incapatanati sa confundati situatiile si sa omiteti intrebarea topicului?
1. Te muti de la o Asociatie la alta => duci adeverinta de la cea unde te muti la cea de unde te muti. Altfel poti sa te scoti de la ambele si sa nu platesti nimic!
2. Pleci in concediu, vacanta, etc. mai mult de 15 zile faci cerere catre Asociatie sa fii scos de la cheltuieli pe luna respectiva!
Ce D-zeu o fi asa de greu?!

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli judecata slyman slyman Hristos a Inviat! In urma cu 2 ani am reusit sa achizionez un apartament dar nu stiam ca fostul administrator a \"fugit cu banii\". La inceput am platit ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli interfon Irina Sfrijan Irina Sfrijan Buna seara Va rog sa ma ajutati: daca trebuie sa inlocuim vechiul interfon cu unul nou, avem deja ofertele firmelor, care calculeaza pretul pe apartament, cum ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar nu isi plateste datoriile la intretinere oanairina1977 oanairina1977 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a fi achizitionat un apartament in luna octombrie 2007. La semnarea contractului de vanzare-cumparare in fata notarului, ... (vezi toată discuția)