avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea privind.....
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea privind.....

va rog, daca poate cineva sa-mi spuna unde pot gasi legislatia..... vreau sa stiu modul in care se scoate o pers de la cheltuielile comune in cazul in care aceasta nu mai locuieste acolo~daca acesta are doua apartamente iar la una din administratii duce copii dupa lista de cheltuieli de la cealanta e deajuns?
merci frumos!!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:41, 7 Septembrie 2009
Presedintele a scris:

@adriantot
Multumesc dar nu era nevoie.
Stiu f bine ce-am sustinut dar daca unii se fac ca nu inteleg nu e vina mea!
Daca faci respectiva cerere la ambele asociatii... unde platesti?
Ganduri bune si dvs.!

@felix34
Casa are asociatie de proprietari sau de locatari?:))

D-le Presedintele nu vreti sa intelegeti nimic sau nu aveti cu ce .
Cunosc proprietar care are 14 apartamente , in 14 asociatii diferite. Proprietarul trateaza si-si achita cotele de cheltuieli la fiecare asociatie , fara a face legatura intre acestea. Scoate de la intretinere persoane care pleaca si introduce persoane cand inchiriaza ( de obicei la studenti). Pai ce ar fi ca acest proprietar sa ia adeverinte si copii de pe listele de plata de la toate 14 asociatii , cate 13 adeverinte sau liste lunare de la fiecare ca sa dea la celelalte 13 , intelegeti 13x13 !? Cred ca s-a invatat la scoala generala, care a fost sau poate mai este obligatorie si gratuita.
Iar daca ar face cerere , cum spuneti dv , la ambele asociatii, ar locui in vila, la mare, la munte, la Paris sau Londra. Va este teama ca paraseste tara sau ca va inseala ? Hotului de hot ii este frica ! Legea e pentru oameni cinstiti.
Spuneti ca-mi multumiti dar nu era nevoie , ca stiti ce sustineti. Nu pot decat sa inchei cu " Iarta-l Doamne ca nu stie ce spune! ".
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
Adriantot, moderator
Nu ati precizat ce intelegeti prin cheltuieli comune.Probabil va ganditi la cheltuielile pe persoane prezente,pentru ca pe celelalte le plateste,fiind proprietar dupa cum inteleg.
Intrebarea era pentru ce cheltuieli din cele afisate pe liste (la gramada = comune) poate fi scutita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli judecata slyman slyman Hristos a Inviat! In urma cu 2 ani am reusit sa achizionez un apartament dar nu stiam ca fostul administrator a \"fugit cu banii\". La inceput am platit ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli interfon Irina Sfrijan Irina Sfrijan Buna seara Va rog sa ma ajutati: daca trebuie sa inlocuim vechiul interfon cu unul nou, avem deja ofertele firmelor, care calculeaza pretul pe apartament, cum ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar nu isi plateste datoriile la intretinere oanairina1977 oanairina1977 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a fi achizitionat un apartament in luna octombrie 2007. La semnarea contractului de vanzare-cumparare in fata notarului, ... (vezi toată discuția)