Situatia este si mai grava.
Cand am cerut semnarea contractului cu date reale, au inceput o "hartuire sistematica". Am fost dat afara din sala unde lucram din anul 2006. Eu am amenajat aceasta sala din punct de vedere IT, dar acum lucreaza un student angajat pe functia de ajutor programator debutant. Am primit o incapere mica care nu avea curent la priza, legatura la internet, etc... ! Nu a fost destul. Acum au cerut reducerea postului la inspectorat ! Inca nu am primit decizia de restructurare, dar au dat zvonul prin scoala ca Inspectoratul a cerut un postul de informatician cu studii superioare(si asta dupa ce am fost in vacanta in comisia de bacalaureat ca secretar si informatician) !
Nu primesc exemplare dupa inscrisurile din carnetul de munca ! Sunt trecut in concediu din oficiu in luni in care nu am solicitat, iar cand cer zilele de concediu foarte greu primesc aprobare (numai verbala). Sunt nevoit din acest lucru sa notific secretariatul ca am primit aprobarea verbala ca sa plec in concediu.
Ce poate urma dupa acestea ? Cum ar trebui sa procedez in situatia mea ?
Aveti posibilitatea de a va adresa I.TM. judetean care va analiza atit situatia dvs. la locul de munca respectiv, perioada de timp cit si contractul de munca despre care faceti referire.
Dar, pe perioada cit ati lucrat nu ati primit un fluturas in care sa fie specficat salariul si toate cele, din continutul sau trageti o concluzie.
pikard a scris:
Aveti posibilitatea de a va adresa I.TM. judetean care va analiza atit situatia dvs. la locul de munca respectiv, perioada de timp cit si contractul de munca despre care faceti referire.
Dar, pe perioada cit ati lucrat nu ati primit un fluturas in care sa fie specficat salariul si toate cele, din continutul sau trageti o concluzie.
Fluturasul are trecut salariul pe norma intreaga. Am primit de la angajare (2006) si pana astazi salariu pe norma intreaga.