avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ref.divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ref.divort

Vreau sa divortez.
Intrebarea mea este urmatoarea: Dupa ce se va finaliza divortul, pot lua inapoi cadourile pe care i le-am oferit sotiei pe timpul casatoriei si in ce fel ?
Cel mai recent răspuns: rarespopa , utilizator 21:29, 14 Septembrie 2009
Da, inteleg ca vor fi supuse partajului.
Din ce venituri le-ati cumparat?
Va multumesc,Freelis pt. aceasta lamurire. Nu cunosteam faptul ca aceasta categorie de bunuri (de lux),sunt considerate comune,si deci supuse partajului.
Din veniturile mele proprii si i le-am oferit cadou cu diverse ocazii.
"Aminteste-ti ca esti om ! "-"Te hominem esse memento ! "

Poate ca nu am dreptul sa judec,dar intrebarea dvs.are o"tenta" care spune destule ,dar nu in favoarea dvs.
Intrebarea d-nei avocat este mai mult decat judicioasa si daca intai va dati raspunsul dvs.insiva,se pare ca aveti raspunsul corect.

Alte discuții în legătură

Partaj - stimulentele sunt recompense (bun propriu) sau venit ce conduce la cota majorata? GDumitru GDumitru Datele : Casatoria in 1990, divortul in 2013, partaj in 2014. In perioada casatoriei, in intervalul 1992-1995, unul dintre soti a fost angajatul Ministerului ... (vezi toată discuția)
Partaj fara divort dienuta dienuta O situatie mai dificila, in care se afla niste cunostinte. - Sotia, casnica, un fiu dintr-o casatorie anterioara ( crescut de actualul sot, care i-a cumparat ... (vezi toată discuția)
Caz din presa succesiune adrian pintea anamaria2006 anamaria2006 Sumele de bani pe care decedatul, le-a castigat in timpul vietii sunt in mijlocul scandalului iscat intre sotia sa,si rudele acestuia Unul din punctele ... (vezi toată discuția)