stefan_al a scris:
Eu consider ca ar trebui sa retin si florile la ghiveci pe care le-am oferit si mai exista si acum in casa, doar eu le-am cumparat. E vorba de banii mei. Nu e corect asa ? Ea a venit in casa mea fara acele bijuterii, obiecte electrocasnice si flori. Quod erat demonstrandum. Nu e corect sa plece asa cum a venit ?
NU, nu e tocmai corect, ca nu se poate asta...
POate femeia a venit indragostita in domiciliul comun, nu e chiar drept sa plece la fel...
Apoi, poate v-a calcat o haina care nu era calcata inainte sa ajunga ea acolo, cum sa-si ia femeia calcatura inapoi? :(
Apoi, ca sa mai desting atmosfera, poate a venit constipata... :)) Nu vreti sa plece la fel dupa cativa ani, nu? (Sper sa o luati ca pe o gluma.)
NIci morala batraneasca si nici legea omeneasca nu admit asa ceva. Eu nu cunosc situatia veniturilor in relatia dv., ca nici la intrebari nu prea doriti a raspunde si nici nu vreau sa va judec in vreun fel... dar in fiecare relatie se creste impreuna un picut, atat emotional, dra si material.
Deci nu, nu e chiar normal ca una dintre parti sa iasa din relatie cu ce-a avut acum 5 luni sau 7 ani, indiferent ca a fost somera majoritatea timpului. E in firea omului sa adune, nu se poate ca o parte sa involueze pana la ce detinea inainte de relatie si nimic mai mult.
Evident ca nu ma refer la extreme...
Nu vreau sa comentez modul in care scrieti referitor la doamna dv., dar va arat ca ar fi indicat ca macar in instanta sa va angajati un avocat pe care sa-l lasati sa redacteze cererile in stilul lui si nu al dv.
Tineti cont ca suntem orgolioase, ca sunt multe complete de judecata formate din sotii care nu ar vrea sa fie tratate asa impersonal.
De asemenea, sper ca sotia nu va solicita divort din vina dv. sau dv. nu-l veti solicita din vine ei exclusiva, ca aveti sanse mici daca va prezentati la fel de suparat in instanta. :( Ajunge ca sotia sa joace rolul victimei, restul il veti face dv. asa cum, din nefericire, nici pe-aici nu ati atras pre multe simpatii.
Bine, in caz ca nu vi se potriveste nimic din toate astea, sa ma iertati ca am tras concluzii pripite din putinele randuri pe care ni le-ati scris.
Succes cu bunurile!