avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident de munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident de munca

Am cazut pe gheata si am fractura de trohiter,mentionez ca transportul era asigurat de firma unde lucrez cu voucher,am coborat din taxiu in fata blocului unde stau,si am alunecat pe gheata.Este acesta un accident de traseu?cei de la firma au zis ca nu este un accident de munca!
Va rog sa-mi acordati cateva informatii si unde sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:38, 28 Februarie 2017
Desigur ca am prezentat acest card,dar au cerut si adeverinta de aceea sunt putin confuz.
La urgente ati primit ajutor medical de urgenta. Ati fost trimis la medicul de familie pentru a va da trimitere la medicul specialist ortoped si pentru a va elibera certificat medical.
Probabil medicul ortoped nu era informat despre utilizarea cardului de sanatate si a solicita si adeverinta de la angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare itm artifik artifik Buna ziua, cum/unde se poate contesta un aviz de cercetare a unui accident de munca , de traseu, de catre ITM , daca in urma cercetarilor , martorilor, ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - accident pe drumul spre locul de munca dibella dibella Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu un concediu medical: cine si cum stabileste daca este accident in timpul deplasarii la serviciu ? Am cazut la 30m de ... (vezi toată discuția)