avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Reducere program gravide
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Reducere program gravide

Buna ziua.insarcinata in 16 sapt.am prezentat angajatorului adv de la ginecolog si medic familie in care e specificat risc dr sarcina pt reducere program.cu 1/4..mi s a intocmit un raport de catre medixina muncii in care e mentionat ca recomandare program munca normal si nu recomnada nici co de risc maternal .Fara o evaluare fizica decat sciptica cum pot anticipa ei ca nu pot lua concediu risc maternal? Tot ei mentioneaza in raport ca daca nu am.o patologie de sarcina nu considera ca e nev de program scurt ci program normal.cu pauze....Tot in raport mentioneaza insa sa tin cont de recomandarile.medicului specialist.pai el a recomandat
program.scurt , sarcina cu risc? Si medicina muncii recomnadabprograk normal...cine isi asuma riscul ?
E obligatotiu de detaliat pe adv medicala de ce se considera sarcina cu risc ? Raportul de gravida e onligatoriu de semnat daca nu sunt de acord cu cele impuse ? ...multumesc
Cel mai recent răspuns: Serban Florica , utilizator 16:10, 7 Februarie 2018
Multumesc frumos, Toate cele bune,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz din partea medicinei muncii de a acorda reducere de program gravidei iulianalitoi iulianalitoi Buna ziua, As dori sa stiu daca are acest drept cei de la medicina muncii de a refuza reducerea de program data de medicul ginecolog respectiv de familie pe ... (vezi toată discuția)
Reducerea programului pentru gravide aftenev aftenev Buna ziua , sotia este gravida in luna a 4 , si a cerut reducerea programului de lucru la 6 ore la recomandarea medicului specialist. A facut cerere , a ... (vezi toată discuția)
Reducerea programului de lucru din motive medicale în cazul femeilor însărcinate. este suficient concediul medical cod 10 acordat de medicul de familie sau este nevoie și de alte documente? dandal dandal Sunt insarcinata in 15 saptamani, cand am aflat de existenta sarcinii, mi-am informat angajatorul prin prezentarea unei adeverinte eliberata de medicul de ... (vezi toată discuția)