ausfahrt a scris:
Vreau doar sa precizez ca in intreaga Europa 'civilizata' sistemele mixte de incalzire intr-un condominium sunt interzise. Exista manuale intregi de explicatii tehnice. Exista si drepturile celorlalti locatari/proprietari din condominiu. Vrem o tara 'ca afara' dar sa ne comportam tot romaneste. Cam greu...
Intreaga Iuropa? Serios?
Cred ca nu faci diferenta intre studii platite pe bani grei, europeni, recomandari si situatiile reale. Stiu ca sunt orase sau cartiere/zone in care se aplica ce spui tu, dar de la asta la intreaga Iuropa civilizata, e cale lunga. Trec peste comparat mere cu pere, pentru ca sistemele lor de generare, si in special transport/distributie, nu suporta comparatie in materie de poluare, calitate (conducta recirculare apa calda menajera, de ex ;) :D ) sau costuri cu ale noastre.
Am dat un exemplu foarte clar si sec ref. "dezechilibare" cu robinetii termostatati. Incidental, bunica-miu inchidea toate caloriferele, mai putin in camera in care statea. As dori sa fiu combatut cu un argument tehnic
logic, daca se poate.