avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Da, ai dreptate k lumea va fi mai mult decat agitata si oricum si eu tot la variantele astea ma gandeam, mai ales k am mai trecut prin asta tot anul asta knd am dat definitivatul la inppa si a fost aceeasi situatie, numai k la dimensiuni mai mici:)
Cum faceti sa scapati de emotiile astea???!!! M-au napadit si mai tare acum ca m-am vazut pe lista cu repartizarile.:stunned::( Acum chiar nu mai stiu nimic si nici nu mai pot sa mai citesc ceva sau sa fac vreo grila.#-o

Muuuuulta bafta tuturor siii...si sper sa ne intalnim pe culoarele INM-ului!:) (poate ma deblochez pana atunci:(():luck::luck::luck::worthy:

P.S. E cineva pe-aici repartizat la Cantemir?

Edit: Bine ai revenit, Executron, ai adus un val de aer curat si suflu nou pe-aici! Multa bafta iti doresc!:luck::luck::luck:
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
Ayaz, utilizator
allyssa a scris:

E careva de pe-aici repartizat in amfiteatrul II la Titulescu?
just askin'

amfiteatrul IV Titulescu

ce parcare ?? veniti cu metroul fratilor ,mi se pare asa de convenabil metroul
mie mi-e frica de avioooooon :wassat: de parca aveam nevoie de emotii in plus
asta e!! decat 12 ore de tren ...
Sa fiu sincer si pe mine m-a apucat o neliniste si anxietate intensa cand m-am vazut pe lista... :stunned:

Dar nu avem voie in astea 3 zile ramase trebuie sa repetam toata materia, acum se poate diferenta intre a lu si nu :)
bafta tuturor....eu sunt la cantemir (pt ayaz)...
cred ca toata lumea are emotii in zilele astea, dar hai sa le ignoram si sa profitam de timpul asta! bafta inca o data....

o intrebare :D....actiunea in constatarea intervenirii uzucapiunii este o act in realizare sau in constatare?
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
vio23, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)