zz-man a scris:
Vedeți că s-ar putea să vă încurcați cu Streteanu. Eu așa am crezut în 2008, că numai învățând acest curs voi face mai bine la penal și voi intra la INM. Am citit tot cursul și nu m-a impresionat cu nimic. Prin urmare punctajul meu la concursul INM ce a urmat (în cazul materiei drept penal) a scăzut în loc să crească. Iată cum gândește Streteanu: Spre exemplu, în cazul unui naufragiu, se află în stare de necesitate persoana care loveşte o altă persoană pentru a-i lua colacul de salvare. (vol. 1, pagina 85 - în formatul pdf). No comment.
discutabil d.p.d.v. moral, insa legal. eu nu stiu cum as reactiona in cazul unui naufragiu, sper sa nu ajung in aceasta situatie niciodata, dar in niciun caz nu ii blamez pe cei care vor sa se salveze pe ei insisi inaintea altora... iar dl. prof. Streteanu are intr-adevar o minte sclipitoare, si spun asta pentru ca am avut privilegiul sa ii audiez cursurile la INM. De altfel, ii recunosc stilul in cateva dintre grilele pe care le-ati avut de rezolvat la examenul din acest an.