avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
IuliaMP a scris:

Nu au fost decat 5 puncte "din oficiu". La una din intrebarile la care s-a admis contestatia beneficiau de punctaj cei care au raspuns "a" sau "b" sau "a, b", celelate variante de raspuns fiind excluse de la acordarea punctajului. In aceste conditii se puteau obtine cu succes si 5 puncte - în baza intrebarilor contestate!

Multumesc, am inteles, nu citisem cu atentie solutionarea contestatiilor.
Daniel M. a scris:

ªi acum ar fi culmea să mai respingă câţiva la raţionament, psihologic şi buna reputaţie, ca să rămână cifră rotundă.

Probabil vor mai fi respinsi, nu vad ce e culmea in asta.
IuliaMP a scris:

Nu au fost decat 5 puncte "din oficiu". La una din intrebarile la care s-a admis contestatia beneficiau de punctaj cei care au raspuns "a" sau "b" sau "a, b", celelate variante de raspuns fiind excluse de la acordarea punctajului. In aceste conditii se puteau obtine cu succes si 5 puncte - în baza intrebarilor contestate!

cum adica "decat 5" din oficiu? pai ti se pare putin?! iti dai seama ca puteai sa iei intre 0 si 6 puncte in functie de cate raspunsuri ai gresit raportat la baremul initial. daca ar fi fost 6 intrebari normale, cu siguranta ca ierarhia ar fi fost cu totul alta. teoretic, oricare din ultimii 50 intrati ar fi putut sa nu intre! si au fost de fapt 5 puncte si jumatate pt ca la una au fost admise 3 variante de raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
forgotten_sunrise, utilizator
5 puncte au fost acordate din oficiu. Al 6-lea punct era la o intrebare care nu a fost anulata, dar s-a decis sa se dea punctajul aferent celor care au raspuns a sau b sau a si b. deci probabil cel cu 5 puncte a raspuns cu c. Este vorba de intrebarea 14 la G1, 4 la G2, 11 la G3 si 22 la G4.
Daniel M. a scris:

E posibil să fi intrat doar vreo 45 dacă nu se anulau grilele alea contestate. Deşteptul ăla de Mihail Udroiu ar trebui să nu mai participe niciodată la elaborarea grilelor.

Udroiu probabil a facut ce i s-a cerut...Misiune indeplinita.Nu cred in teoria conspiratiei care s-a tot vehiculat,cu bani si alte chestii.Insa cred in reducerile bugetare:)
PS: FELICITARI TUTUTOR CELOR INTRATI !!! mult succes la probele urmatoare.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
reddevil, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)