avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Am si eu o observatie de facut... Acesta este singurul an in care cei ce au depasit 70 p si cei ce nu au depasit acest prag au fost trecuti pe una si aceeasi lista, pana acum s-au facut liste cu cei declarati ADMISI si RESPINSI....In aceste conditii, eu cred ca se va da cat de curand o hotarare CSM prin care sa se scada pragul undeva intre 60 si 65....
chiar nu cred ca se vor tine cursuri si seminarii la INM cu 65-70 de pers cate ar ramane dupa verificarea bunei reputatii si examenul psihologic, in conditiile in care listele de formatori sunt facute pentru 200 de persoane...Asa ca va doresc sa am dreptate si un prag cat mai mic!
Felicitari tututor care au sustinut acest examen si au reusit un punctaj decent!
Sunt in stare de soc la vederea rezultatelor!!! Ne descurajeaza enorm si pe cei care dam examen la anu` pt prima oara...:(( Un BRAVO cu toata sinceritatea pt cei care au participat anul asta, fie ca au intrat sau nu, cu totii sunteti invingatori intr`un fel sau altul! Iata ca se adevereste de fiecare data: examenu` asta e unu` al nervilor...

Daca se incapataneaza sa le visam articolele si sa facem si din ilogic logicul suprem, le aratam noi la anul ;)

Am vrut inm, mi-au dat astaia de nu pot sa-l duc! Pai in ritmul asta cu 70 (dintre care cred ca 30 dupa anularea grilelor dupa cum arata prima pagina de PDF)de candidati admisi anual, pai eu o sa deschid zilelea astea un nou topic Admitere INM 2030! Frumoasa experienta n-am ce zice! Mult succes celor admisi!
Partea buna ca n-o sa fie agolmeratie la interviu..
elchupacabra a scris:

Am si eu o observatie de facut... Acesta este singurul an in care cei ce au depasit 70 p si cei ce nu au depasit acest prag au fost trecuti pe una si aceeasi lista, pana acum s-au facut liste cu cei declarati ADMISI si RESPINSI....In aceste conditii, eu cred ca se va da cat de curand o hotarare CSM prin care sa se scada pragul undeva intre 60 si 65....
chiar nu cred ca se vor tine cursuri si seminarii la INM cu 65-70 de pers cate ar ramane dupa verificarea bunei reputatii si examenul psihologic, in conditiile in care listele de formatori sunt facute pentru 200 de persoane...Asa ca va doresc sa am dreptate si un prag cat mai mic!
Felicitari tututor care au sustinut acest examen si au reusit un punctaj decent!

Pentru cei care am avut intre 64 si 69 inainte de contestatii rezultatul final nu a fost decat o loterie.Puteau fi anulate oricare alte 6 grile,cu motivari la fel de trase de par .Puteai sa ai 69 si sa ramai cu el sau sa ai 64 si sa le nimeresti pe cele "6 norocoase".
elchupacabra a scris:

In niciun caz nu coboara stacheta. Pai si asa or sa aiba presa pe cap 2 luni de zile pentru examenul asta! O sa apara cele doua liste cu admisi/respinsi dupa contestatii

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)