avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Jude1 bine ai revenit pe pamant B-) . Probabil voi incerca , alaturi de alti doritori, sa depun un memoriu pt scaderea baremului. Daca exista
sanse de reusita 0,1 %, atunci sunt perfecte pt mine. Vreo idee la motivare? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
aNdreiD, utilizator
aNdreiD a scris:

Jude1 bine ai revenit pe pamant B-) . Probabil voi incerca ,si eu alaturi de alti doritori, sa depun un memoriu pt scaderea baremului. Daca exista
sanse de reusita 0,1 %, atunci sunt perfecte pt mine. Vreo idee la motivare? Multumesc

argumente nu poti prezenta.

doar "rugaminti", eventual folosind datele de pe site-ul csm referitoare la lipsa de magistrati. eventual si ceva despre dificultatea examenului, despre cele 6 grile care au reconfigurat clasamentul.

strict vorbind, argumente nu ai pentru ca regulamentul in vigoare este extrem de clar.

rugaminti "va rugam sa dispuneti analiza situatiei si, in masura in care sunteti de acord, sa .... etc.".

altceva nu vad

succes
aNdreiD a scris:

Jude1 bine ai revenit pe pamant B-) . Probabil voi incerca ,si eu alaturi de alti doritori, sa depun un memoriu pt scaderea baremului. Daca exista

Umanismul si corectitudinea ar putea forma impreuna o propunere de motivare?Daca insisi autorii subiectelor au gresit 6 intrebari din 100 (in conditiile in care au facut subiecte doar pe domeniul in care ei sunt "tatici") , cum sa nu greseasca un proaspat absolvent 30 ?
O alta idee ar fi sa nu se mearga doar cu 72 de locuri pt ca cei pana la 200 nu sunt cu nimic mai prejos decat cei care au intrat anul trecut.Nu s-a petrecut nimic spectaculos in acest an cu facultatile de drept din tara incat sa scada rata de promovabilitate la inm cu 2/3
Sau...din moment ce sunt bani alocati in buget pentru pregatirea a 200 de auditori si sistemul are nevoie de magistrati,de ce sa strice destinele a 128 de persoane care se afla printre cele mai bune 200 dintre cele care isi doresc aceasta profesie
Dan U, utilizator
Multumesc. Am gasit.
Felicitari celor care au reusit si bafta celor care nu se vor lasa doborati de rezultate.
Niciodata nu e prea tarziu sa continui ce ai inceput. Reusita consta in perseverenta.
simona39, utilizator
Dan U, tu nu incerci nimic?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)