haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
orice veti face rezultatul va ramane acelasi. un examen greu ,sacrificii foarte mari,rezultate surprinzatoare. la anul acelasi grd de dificultate, acelasi nr de locuri,vreo 2000 si ceva de candidati si tot atatea sperante.ca multi altii am picat a patra oara.credeti ca voi renunta dupa atata munca? voi da pana la pensie. acum accept o solutie de compromis si dau la sng.felicitari celor care au intrat si celor cu punctaj bun , le spun :nu renuntati ca-i pacat de munca voastra!
Ce nu pricep este cum de acesti mari cunoscatori ai acestei stiinte nu reusesc sa faca niste grile care sa nu fie anulate prin contestatie, nu sunt naiv sa cred ca ei nu stiau ca aceste grile nu sunt susceptibile de anulare! Am doua variante, ori ne iau pe noi prosti ori sunt ei tampiti de nu stiu fa faca aceste grile corect in sensul de a nu putea fi atacate prin contestatii, dar tind totusi sa cred in prima varianta!!!
Ce nu pricep este cum de acesti mari cunoscatori ai acestei stiinte nu reusesc sa faca niste grile care sa nu fie anulate prin contestatie, nu sunt naiv sa cred ca ei nu stiau ca aceste grile nu sunt susceptibile de anulare!
Probabil ca, dorind sa faca grile cu un grad foarte ridicat de dificultate, isi pierd din atentia necesara realizarii corecte a tuturor grilelor.