avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
crista76 a scris:

vali_mic a scris:

dacă e să facem memoriul.... cum îl semnăm? că mi-e greu să cred că o să treacă din mână în mână pe la fiecare :)

il dam anonim... eu doar asa semnez :D

la o anonimă mă bag şi eu :D
candidate_of_law a scris:

Nu cred sa se schimbe ceva cu privire la cei admisi, dar cred ca se va mai faci o sesiune de admitere anticipata... ca tot e la moda termenul...

Ce rost are sa coboare stacheta, cand mai pot incasa inca 2-3000 de taxe de inscriere? :)

NU se va face nicio sesiune de admitere anticipata. E ca si cum s-ar face sesiune de admitiere pt facultati in ianuarie si ar incepe anul universitar, special pr cei admisi, in februarie. E absurd. Se vor scoate in functie de locurile vacante peste 2 ani, mai multe posturi pt ce cu 5 ani vechime.
freeelis a scris:

:offtopic: Interventie moderator
Cred ca este timpul sa puneti capat mesajelor offtopic care nu au nicio legatura cu subiectul acestui topic.
Aceste mesaje se pot purta prin intermediul mesajelor private.

Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

Care sunt mesajele „offtopic care nu au legatura cu subiectul topicului" ?pentru ca eu vad ca se discuta despre ADMITERE INM 2010?...

Am vazut ca si magistratii iau pozitie fata de acest examen ([ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
adrin, utilizator
Salut!

Mi as dori sa se scada baremul pentru ca sunt in primii 150 dar in mod real nu cred ca se va intampla asta.
Asa cum zicea si rares cred, procedura de modificare a regulamentului de concurs e una complicata - de altfel toate modificarile se publica in Monitorul oficial si sincer cred ca CSM-ul nu mai poate ca subiectele au fost aiurea si ca nu s-au ocupat locurile. Acum au alte preocupari - alegeri, chestii, trestii.
Ce sa mai comentam in rest..cei care lucreaza acum grilele la penal si proc penala si se exprima in sensul ca nu au fost imposibile - le dau dreptate..dar in conditii de concurs si avand in vedere miza concursului, pot deveni greu de abordat. Acest concurs nu a fost niciodata un concurs usor dar de data asta cred ca s-a depasit un pic masura..Celor care sunt in primii 200..dar sub 70 pct ..nu cred ca sunt multe de spus - dezamagirea e mare..

Nu trebuie neaparat sa-l semnati. Se face o lista cu nume, prenume cnp si seria si nr la buletin. Dar vad ca toti sunt curajosi. Doar de aia ati vrut sa fiti magistrati, sa stati ascunsi, sa fiti anonimi. Daca nu avem curaj sa abordam problema si sa facem un memoriu asa o sa se intample si la anul. Trebuie sa se faca stiut ca nu suntem de acord cu ce s-a intamplat anul acesta. Nu trebuie neaparat sa se coboare baremul. Este de ajuns sa ajunga la CSM si ,poate, cu putine sanse, la anul nu mai avem parte de asa ceva, macar atat. Asa ca luati o gura de aer si incercati sa ganditi situatia. Nu o sa va faca nimeni nimic. Credeti ca daca intocmiti un memoriu, la anul o sa aveti parte de un tratament discretionar ? Practic e imposibil.
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
aNdreiD, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)