avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
nu o sa se scada baremul
nu se va da nicio admitere anticipata
nu se va rezolva nimic cu memoriul in sensul ca rezultatele vor ramane aceleasi

dar sa stiti ca un an trece repede
Poti sa citesti care ar fi scopul principal : la anul sa nu se mai intample asa 1. subiecte cu un grad avansat de dificultate(nu spun sa nu se dea si din astea dar nici chiar asa) 2. Fara grile anulate 3. Sa se respecte timpul de rezolvare al subiectelor.
Memoriul este gata si va fi transmis astazi. Ii rog pe cei care doresc sa semneze sa ma contacteze pe mine sau pe AndreiD. In niciun caz memoriul nu va fi dat anonim, cat despre modalitatea de semnare, fiecare il va semna, scana, si trimite mai departe.
aNdreiD a scris:

Nu trebuie neaparat sa-l semnati. Se face o lista cu nume, prenume cnp si seria si nr la buletin. Dar vad ca toti sunt curajosi. Doar de aia ati vrut sa fiti magistrati, sa stati ascunsi, sa fiti anonimi. Daca nu avem curaj sa abordam problema si sa facem un memoriu asa o sa se intample si la anul. Trebuie sa se faca stiut ca nu suntem de acord cu ce s-a intamplat anul acesta. Nu trebuie neaparat sa se coboare baremul. Este de ajuns sa ajunga la CSM si ,poate, cu putine sanse, la anul nu mai avem parte de asa ceva, macar atat. Asa ca luati o gura de aer si incercati sa ganditi situatia. Nu o sa va faca nimeni nimic. Credeti ca daca intocmiti un memoriu, la anul o sa aveti parte de un tratament discretionar ? Practic e imposibil.

nu te supara.. a fost doar o gluma...haz de necaz. Nu cred ca memoriul va schimba situatia, insa ar putea reprezenta macar un semnal de alarma pt. examenele viitoare. Oricum, eu ma alatur voua, si o sa-l semnez. :). Vorbim pe mp
drept2004 a scris:

Memoriul este gata si va fi transmis astazi. Ii rog pe cei care doresc sa semneze sa ma contacteze pe mine sau pe AndreiD. In niciun caz memoriul nu va fi dat anonim, cat despre modalitatea de semnare, fiecare il va semna, scana, si trimite mai departe.

poţi să îl postezi aici să vedem cum sună?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)