avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Ma numar printre cei care au reusit sa treaca pragul dupa admiterea contestatiilor. Din 69 m-am trezit peste noapte cu 72. Nu am avut forta dupa examen de a mai depune vreo contestatie asa ca am beneficiat de efortul altora. pentru mine examenul a fost unul epuizant. Simt ca nu mai am forte pentru restul probelor. Imi pare rau pentru toti cei care au muncit foarte mult si nu au avut sansa mea. Am prieteni buni care nu au reusit sa numere decat 69 dupa admiterea contestatiilor pentru ca nu au avut sansa sa greseasca intrebarile contestate. Inca o data viata bate filmul. Cu siguranta, indiferent daca voi promova sau nu restul probelor voi fi printre voi pentru ca acest forum a fost pentru mine locul in care am intalnit oameni cu aceleasi preocupari si interese. De cate ori simteam ca nu se mai poate intram aici, mai dezbateam o problema, mai citeam incurajari si lucrurile nu mai pareau atat de negre. Va urez bafta in demersurile cu memoriul! Sa auzim numai de bine!
Ideea e ca nu se mai face o evaluare a cunostintelor juridice, examenul a devenit unul absurd, o loterie. Nu e normal sa concurezi cu persoane care figureaza drept coautori pe carti de grile, vezi candidata de la pozitia 7. Si a obtinut doar 79 de puncte dupa contestatii...
De ce nu incercati sa faceti o cerere de informatii de interes public, sa comunice onoratii de la INM cati candidati au trecut de 70 puncte inainte de contestatii si cati dupa contestatii, numeric doar, fara date cu caracter personal, ca ar fi interesant de aflat.
Asa, doar pentru statistica...
Si daca tot e loterie, ar trebui sa poti sa-ti iei bilet mai des :D
alexellu a scris:

Ideea e ca nu se mai face o evaluare a cunostintelor juridice, examenul a devenit unul absurd, o loterie. Nu e normal sa concurezi cu persoane care figureaza drept coautori pe carti de grile, vezi candidata de la pozitia 7. Si a obtinut doar 79 de puncte dupa contestatii...
De ce nu incercati sa faceti o cerere de informatii de interes public, sa comunice onoratii de la INM cati candidati au trecut de 70 puncte inainte de contestatii si cati dupa contestatii, numeric doar, fara date cu caracter personal, ca ar fi interesant de aflat.
Asa, doar pentru statistica...

deci daca est coautor la vreo carte nu e normal sa candidezi la Inm...bravo

va recomand sa intrati mai inai la Inm si apoi sa redactati articole, carti etc...daca aveati de gand sa faceti asta inainte de Inm...uite, unii nu vor ca nu-i normal asa...
Sa inteleg ca domnisoara cu pricina, coautor de grile la civil, nu se cunostea deloc cu seful comisiei, semnatar si dumnealui al celebrei carti de teste grila???
Si habar n-avea ce subiecte se vor da???
Cum s-ar zice, e plina lumea de "brilianti", uite asa mai ajung la lumina, sa-i vedem si noi..

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)