avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
vali_mic a scris:

valensa a scris:

[ link extern ]

ce e?

adica asteptam ordinea de zi solutionata cu privire la informarea asupra rezultatelor de la eliminatorie
Probabil se vor lauda cu privire la "cat de bine am organizat noi acest examen!"
In legatura cu buna reputatie, trebuie sa va spun ca aceasta notiune nu este definita in legislatia noastra...prin urmare, CSM-ul ii poate da o interpretare proprie...anul trecut am avut un coleg in grupa care nu s-a bucurat de buna reputatie...desi cazierul era "curat"...iar pentru fapta savarsita acum 12 ani intervenise reabilitarea...iar timp de 12 ani respectiva persoana nu a mai luat nici macar o amenda contraventionala...

In legatura cu rationamentul logic, trebuie sa va duceti foarte odihniti...e o proba extrem de obositoare...personal, nu am avut timp sa mai verific raspunsurile date...adica am terminat cu cinci minute inainte de expirarea timpului...chiar daca as mai fi avut timp nu cred ca as mai fi avut rabdare...sunt 120 de intrebari...

Succes in continuare celor care au trecut de prima proba....si spor la invatat pentru ceilalti...
mika w a scris:

In legatura cu buna reputatie, trebuie sa va spun ca aceasta notiune nu este definita in legislatia noastra...prin urmare, CSM-ul ii poate da o interpretare proprie...anul trecut am avut un coleg in grupa care nu s-a bucurat de buna reputatie...desi cazierul era "curat"...iar pentru fapta savarsita acum 12 ani intervenise reabilitarea...iar timp de 12 ani respectiva persoana nu a mai luat nici macar o amenda contraventionala...

In legatura cu rationamentul logic, trebuie sa va duceti foarte odihniti...e o proba extrem de obositoare...personal, nu am avut timp sa mai verific raspunsurile date...adica am terminat cu cinci minute inainte de expirarea timpului...chiar daca as mai fi avut timp nu cred ca as mai fi avut rabdare...sunt 120 de intrebari...

Succes in continuare celor care au trecut de prima proba....si spor la invatat pentru ceilalti...

la rationament pot pleca acasa cu subiectele, la fel ca la prima proba? Trebuie sa le treci direct pe foaia de examen, sau le poti nota mai intai pe subiecte? Te poti intoarce la o sectiune anterioara, daca ramane timp?

scuze daca intrebarile par stupide, dar eu nu prea inteleg cum se desf examenul acesta, desi am citit pe site-ul inm

thx

offtopic: Remarc faptul ca discutiile pe forum inainte de examen erau calde si incurajante, toata lumea sarea in ajutorul celor care aveau intrebari, fara a critica si fara a face pe cineva sa se simta prost pentru nestiinta sau greselile sale, in schimb, acum vad o multime de replici mai putin placute; va inteleg dezamagirea, dar cred in continuare ca ar trebui sa ne ajutam unii pe altii, chiar daca suntem contracandidati. Cel mai puternic contracandidat pentru mine sunt chiar eu, cel mai mult ma lupt cu ignoranta, comoditatea si emotiile mele.
drept2004, ti-am trimis mp. multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)