allyssa a scris:
=D> da, m-am intrebat, dar oricum nu conteaza, oricum nu am picat sub linie sa ma simt afectata direct.
Tind sa cred ca si daca se vor face invarteli, vor ramane totusi si niste locuri pentru cei foarte buni, care au facut punctajul, si care vor fi admisi in exclusivitate pe merit.
N-as numi meritocratie sistemul prin care s-a inteles sa se formuleze examenul de admitere anul acesta ci mai curand loterie. Si am sa spun de acum si de ce, pentru a nu mai citi apostrofari ulterioare-proba de verificare a cunostintelor de drept s-a transformat intr-o veritabila proba de logica si rationament analitic, judecand nu dupa complexitatea intrebarilor, ci dupa formularea lor, ma simt indreptatit sa spun asta. Am convingerea ca a invata toata materia este necesar dar nu suficient pentru a trece de prima proba.
Tinand cont ca pentru promovarea testului de logica sunt suficiente 30 de raspunsuri corecte, imi pare absurd sa se imbine oarecum cele doua probe in prima.
In al doilea rand este inadmisibil sa se anuleze 5 intrebari intr-un examen de o asemenea anvergura si complexitate.
Iar in al treilea rand, coincidenta, dupa parerea mea, este prea mare in privinta acelei prime pagini la care subit s-a terminat tonerul color si care, comparativ cu celelelalte 70 de pagini, este cea mai neingrijita...mai trebuia sa apara cateva dungi de la o eventuala mototolire, pe care probabil ati fi pus-o pe seama faptului ca s-a blocat in imprimanta.