haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Oti - sunt codurile adnotate ale lui M.Tabarca si Les. pt procedura civila.
Alexellu- tu participi la sedinta CSM - cum de sti lucrurile care se discuta??
astea sunt informatiile de pe juridice.ro. joi se pune in discutie organizarea unui nou concurs anul acesta. avand in vedere ca anul scolar incepe la 1nov este timp berechet pt a se organiza un nou concurs. sa speram ca asa va fi si ca nu mai tb sa platim inca o data taxa de admitere :D
eu sunt unul din cei cu 69 de grile. Din cele anulate am solutionat corect 4. Personal ma simt foarte nedreptatit. Nu cred ca este vreo diferenta intre mine si cei cu 70, raportat la cunostinte.
şi eu sunt într-o situaţie asemănătoare... mi-ar fi convenit să ne lase să trecem în runda a doua... am un gust amar amar amar... dar probabil că nu am fost suficient de pregătit cum ar spune alţii- deşi eu am opinia mea.. o grilă două rezolvate în plus faţă de mine de altcineva nu îl face în mod automat pe acel cineva mai bine pregătit... să zicem că a fost mai norocos... poate la anul...
oare motivările pentru drept penal şi procedură penală de ce nu au apărut?