avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Am vazut Lore pe juridice.ro ce se preconizeaza, insa nu prea cred ca se va organiza un nou examen, nu mai este timp. Trebuie publicat anuntul cu 60 de zile inainte, si inca o luna pentru sustinerea examenului asta inseamna inca 3 luni incepand cu 9 septembrie ceea ce va intarzia inceperea cursurilor cu cel putin 2 luni respectiv undeva pe la 1 decembrie... hmmm... greu de crezut ca se apuca sa modifice si rasmodifice totul doar pentru ca au conceput subiecte fantasmagorice anul acesta. Nu stiu ce sa zic bine ar fi sa se mai organizeze un examen insa cred ca vom fi nevoiti sa mai scoatem o data taxa din buzunar, unde in Romanica ati pomenit voi ceva gratis.
alex. 2 a scris:

eu sunt unul din cei cu 69 de grile. Din cele anulate am solutionat corect 4. Personal ma simt foarte nedreptatit. Nu cred ca este vreo diferenta intre mine si cei cu 70, raportat la cunostinte.

Si daca ai intr-adevar 69 de ce folosesti forme la masculin are unor cuvinte? ("unul" , "nedreptatit") ...din cate observ,au obtinut 69 de puncte numai fete.
Mai e cineva in situatia mea. Fiind ca eu ma gandesc sa-i dau in judecata.
Joi se va decide cu privire la organizarea unui nou concurs anul acesta.
Cel in derulare merge inainte cu cei 72.
Si cred ca va merge repede, rationamentul joi, vineri-sambata interviu, de luni pot afisa rezultate finale si programari la psihologic, etc.
CSM-ul trebuie sa se implice pt ocuparea posturilor pt. ca sunt alegeri si votantii sunt cocosati de dosare.
Pt. alex2, iti inteleg supararea, situatia este legala, insa profund inechitabila.
Partea proasta e ca nimeni nu iti garanteaza ca daca inveti mai mult vei obtine un rezultat mai bun. Trebuie sa mai ai si noroc...ar putea sa-l includa ca procent, in regulament:hm:...anul asta, de pilda, "noroc" egal 6 %.
alex. 2 a scris:

Mai e cineva in situatia mea. Fiind ca eu ma gandesc sa-i dau in judecata.

nu are rost. pentru că aşa e regulamentul, aşa trebuie să jucăm. poate la anul om avea mai mult noroc.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)