haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea propunerii de modificare şi completare a Regulamentului privind concursul de admitere şi examenul de absolvire a Institutului Naţional al Magistraturii, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.439 din 15 iunie 2006, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.560 din 28 iunie 2006, cu modificările şi completările ulterioare, în ceea ce priveşte concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, sesiunea august - septembrie 2010.
De asemenea, având în vedere rezultatele probei eliminatorii tip grilă din cadrul concursului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, sesiunea august - septembrie 2010, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis ca, în şedinţa din data de 09.09.2010, conducerea Institutului Naţional al Magistraturii să prezinte un raport cu privire la cauzele care au condus la obţinerea acestor rezultate.
Deci raman tot 72. Dar nu zice nimic de posibilitatea organizarii unui alt concurs in 2010. Timp ar fi, pot sa il organizeze de acum in 3 luni linistiti.