@latka,
Ati dat un raspuns corect la problema ridicata, insa observati ce afirma @dara25:
Personal, nu vreau apometre de acest gel (alta sursa de radiatii in conditiile in care campul electeomagnetic e ridicat in apartament - am facut masuratori, nu vreau sa intru in alte detalii).
Stiu ca topicul are 3 ani de stat pe forum. Un raspuns, o parere poate fi util pentru alti utilizatori, apopo' s de nivelul de radiatii electromagnetice pe care le emite dispozitivul radio al apometrului...
In rest ce sa zic, am mai scris pe-aici: nimeni nu poate obliga un proprietar sa-si achizitioneze apometru cu "citire radio", dar nici sa sustina ca a facut masuratori - mai ales ca, nota bene, nu vrea sa intre alte detalii... Eu chiar as vrea sa intre in acele alte detalii, sa ne explice si noua ce masuratori a facut, de fapt cine le-a facut, daca exista niste firme care se ocupa cu asa ceva (ma refer, desigur, doar la masuratorile radiatiilor electromagnetice emise de apometre) - pentru ca, da, exista posibilitatea si chiar sunt firme specializate care masoara nivelul de radiarii electromagnetice, dar in cu totul alte domenii.
Stima, AG