avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna fara program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna fara program de vizita

Buna ziua!va rog frumos sa-mi spuneti daca nu am o hotarare prin care sa-mi pot vizita copilul dar am o hotarare in care am custodie comuna pot sa-mi vizitez copilul?
Nu este adevarat ca Ordonanta se judeca in 5 zile in nici un caz.Am depus Ordonanta in august si am primit sentinta in noiembrie si nu am sta pasiva in nici un caz am facut tot ce mi-a stat in putinta sa-mi pot lua copilul
When, nu mai bate campii cu politia! Politia este organ de cercetare PENALA, in afara de cei cu atributiuni rutiere! Totodata organul de cercetare penala este ABSOLUT subordonat procurorului, adica Ministerului Public. Organul nu are dreptul de a interpreta ceva, cata vreme nu are instructiuni clare ptr aceasta! Ar fi trebuit sa pricepi pana acum ca nerespectarea unei hotarari judecatoresti CIVILE, nu te trimite la politie ci la executorul judecatoresc.
When a scris:

Politia e obligata sa verifice ca e copilul bine, ca se afla la mama si asa mai departe.
Ei trebuie sa verifice ce spune mama, nu ii trimite aceasta asa la plimbare de florile marului.
Le spune ca cel mic doarme in dormitor dar el de fapt a fost vandut pe eBay ( dramatizare).

Politia e obligata? Avem un temei legal, When?
andrep a scris:

Nu este adevarat ca Ordonanta se judeca in 5 zile in nici un caz.Am depus Ordonanta in august si am primit sentinta in noiembrie si nu am sta pasiva in nici un caz am facut tot ce mi-a stat in putinta sa-mi pot lua copilul

Lasand la o parte motivarea....pe dvoastra va interesa dispozitivul. Pe care l-ati fi putut lua sub forma unui certificat de grefa IMEDIAT dupa pronuntare. Dat fiind ca DISPOZITIVUL este executoriu, orice executor trebuia sa va ia in consideratie cererea de executarea silita.
Asaofi, deci daca raportez disparitia copilului meu politia poate sa nu faca nimic?
Politistii isi fac datoria din bunavointa? Voluntar?

Alte discuții în legătură

Ce inseamna persoana disparuta ? c_mircea c_mircea Ma aflu in divort cu sotia. Acum 6 luni a luat copilul si a plecat. Din clipa aceea nu l-am mai vazut, si nu stiu unde se afla. I-am declarat disparuti. Unii ... (vezi toată discuția)
Cum e legal - procedura respectare program de relatii personale Martonze Martonze Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi, cum este legal să procedez, ca să nu fiu acuzată de nerespectarea programului de relaţii stabilită prin sentinţă ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita Giorgiana83 Giorgiana83 Azi nu am respectat programul de vizita,copilul fiind bolnav ,tatal nu vrea sa inteleaga,acest lucru,i am permis sa vina in vizita si o poate lua urmatorul ... (vezi toată discuția)