avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna fara program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna fara program de vizita

Buna ziua!va rog frumos sa-mi spuneti daca nu am o hotarare prin care sa-mi pot vizita copilul dar am o hotarare in care am custodie comuna pot sa-mi vizitez copilul?
O, ba da! Te poti trezi si cu o amenda!
Chestiunea e rezolvabila in civil, apeland la executor cf art 910-913 CPC.
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
asaofi, utilizator
Manualul de bune practici al politiei privind modul de actiune al politiei privind copii disparuti, contine toate detaliile necesare despre cum decurge totul din momentul in care parintele anunta ca I-a disparut copilul.

Un parinte care nu mai poate lua legatura cu copilul lui este indreptatit sa se adreseze politiei pentru a verifica ce se intampla. Daca nu ai idee ce iti face copilul, unde este, ce I se intampla, copilul tau poate fi foarte bine disparut, violat, ucis intr-o padure.

When a scris:

Manualul de bune practici al politiei privind modul de actiune al politiei privind copii disparuti, contine toate detaliile necesare despre cum decurge totul din momentul in care parintele anunta ca I-a disparut copilul.

Un parinte care nu mai poate lua legatura cu copilul lui este indreptatit sa se adreseze politiei pentru a verifica ce se intampla. Daca nu ai idee ce iti face copilul, unde este, ce I se intampla, copilul tau poate fi foarte bine disparut, violat, ucis intr-o padure.

Da, prima data politia va bate la usa mamei, nefiind insotita de tata. Mama va arata copilul. Si? Mai departe? Nicio disparitie! Se poate interpreta ca si tatal putea sa observe ca nu ii este disparut copilul ci este ascuns de mama, aspecta care poate fi folosit atat in procedura civila cf art mentionate cat si in procedura penala cf 379 CP.

De altfel, aceste coduri de bune practici, se refera inclusiv la faptul ca tre sa deschideti portiera sotiei cand urca in masina. Desi dvoastra vi se pare suficient ca aveti telecomanda.

Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
asaofi, utilizator
Inteleg ca presupunerea dvs e ca daca copilul ar fi fost ucis/violat mama nu ar fi dat niciun semn de viata, nu? Pai daca asa credeti, eu zic ca ar trebui sa sesizati dgaspc sa ceara decaderea din drepturi, iar dvs ar trebui sa cereti domiciliul copilului la dvs, parinte responsabil, nu ca mama!
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
proastasatului, utilizator
Nu vreti sa ne tineti niste lectii doamna PS despre cum se asunde copilul la program? Sau despre cum se alieneaza? Cred ca va pricepeti nu gluma.

Alte discuții în legătură

Ce inseamna persoana disparuta ? c_mircea c_mircea Ma aflu in divort cu sotia. Acum 6 luni a luat copilul si a plecat. Din clipa aceea nu l-am mai vazut, si nu stiu unde se afla. I-am declarat disparuti. Unii ... (vezi toată discuția)
Cum e legal - procedura respectare program de relatii personale Martonze Martonze Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi, cum este legal să procedez, ca să nu fiu acuzată de nerespectarea programului de relaţii stabilită prin sentinţă ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita Giorgiana83 Giorgiana83 Azi nu am respectat programul de vizita,copilul fiind bolnav ,tatal nu vrea sa inteleaga,acest lucru,i am permis sa vina in vizita si o poate lua urmatorul ... (vezi toată discuția)