avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna fara program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna fara program de vizita

Buna ziua!va rog frumos sa-mi spuneti daca nu am o hotarare prin care sa-mi pot vizita copilul dar am o hotarare in care am custodie comuna pot sa-mi vizitez copilul?
Sincer va recomand sa cereti ajutor de specialitate. E absolut nepermis sa agresati permanent cate un utilizator doar pentru ca nu va convin mesajele respectivului. Mai vedeti-va de treaba, de ati avea vreuna.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu nu va recomand nimic doamna PS. Este inutila in cazul dvs orice recomandare. Oricum "treaba" dvs o stie cam tot forumul si nu numai. Asa ca chill si alienare fructuoasa in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna persoana disparuta ? c_mircea c_mircea Ma aflu in divort cu sotia. Acum 6 luni a luat copilul si a plecat. Din clipa aceea nu l-am mai vazut, si nu stiu unde se afla. I-am declarat disparuti. Unii ... (vezi toată discuția)
Cum e legal - procedura respectare program de relatii personale Martonze Martonze Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi, cum este legal să procedez, ca să nu fiu acuzată de nerespectarea programului de relaţii stabilită prin sentinţă ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita Giorgiana83 Giorgiana83 Azi nu am respectat programul de vizita,copilul fiind bolnav ,tatal nu vrea sa inteleaga,acest lucru,i am permis sa vina in vizita si o poate lua urmatorul ... (vezi toată discuția)