@asaofi
1. mama a intentat actiunea in instanta in aug 2016, dupa care a inceput sa incalce drepturile la relationare.
2. eu am intentat Ord Pres pt relatii pers cu copii;
3. S-a dat o decizie la O.P in Aprilie, Am facut Apel si Am primit Motivarea dupa aprox 2 luni. S-a judecat apelul pe 23 aug si s-a dat o decizie finala la O.P.
4. S-a dat o decizie in aciunea principala initiata de ea. Am facut Apel, am primit Motivarea Hotararii si acum urmeaza sa redactez Motivarea Apelului.
5. Am intentat o actiune separata sa dovedesc si sa recuperez o parte din bani dati de mine in avans pt copii, pt ca a minitit spunand ca nu am dat nimic.
6. Iau in considerare introducerea actiunii de care am mentionat la inceputul acestui post.
chestia cu data plicului si curgerea termenului o stiam. ce eram nelamurit este faptul ca eu la instanta am comunicat ambele adrese si de regula primeam instintarii la ambele adrese.
Acum a venit doar la cea de resedinta [eu aflandu.ma la adresa de domiciliu unde nu s-a trimis nimic] de aici si intrebarea mea clarificare.
cat despre
Credeti ca stiti multe dar nici macar notiunile de procedura nu va sunt clare....
Eu cred ca nu stiu ce nu stiu, asta fiind si unul din motivele pentru care mai inrteb pe aici si sunt recunoscator celor care ma mai ajuta cu o informatie utila si aplicabila.