ENGFULL a scris:
felicitari celor admisi
sunteti cei mai buni!!!=D>
foarte putini admisi ! se pare ca la primavara vom avea din nou examen .....
bafta celor admisi , sa ne mai tineti si pe noi la curent cu urmatoarele etape
spor la treaba celorlalti :hammer:
( daca imediat dupa examen am avut un sentiment de optimism si mi-am zis ca se poate , in ciuda rezultatului , acum am un sentiment de deznadejde ......am urmarit cateva persoane care sunt deja la a 3-a , a 4-a tentativa si ... nu se observa nici o evolutie , ci o stagnare , ba mai mult un regres impresionant . , de la 7.75 in primavara la 6.65 acum , de la 7.05 la 6.15 ... si am un sentiment de :hm:
Si eu am intrat cu 7.65 desi in primavara cand a fost usor am facut un scor de doar 7.35. Se poate, am invatat in medie 4-5 ore pe zi, uneori cand nu aveam dosare la instanta invatam 8 ore insa a doua zi nu ma citeam nimic doar spete poate sau pregateam dosarele proprii. In orice caz multa perseverenta trebui si citit multe spete. Recunosc ca eu m-am uitat si peste subiectele de teorie si practica ale judecatorilor si procurorilor pentru promovare la tribunale si curti de apel. o sa observati similitudini intre grile mai ales la CEDO. Am citit spete de pe site-ul Inaltei Curti la sectia penala si civila. La examenul din nov sunt cateva spete care sunt preluate din cele de la inalta curte, si nu ma refer la RIL-uri.
Celor admisi felicitari, iar celorlalti multa bafta si spor la invatat!
Cum e cu examenul psihologic, in primavara au picat f multi, sunt foarte curioasa cum se deruleaza.