avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
Felicitari celor admisi!!!
Rezultatele sunt descurajatoare ptr cei ce se pregatesc doar ptr ex viitor.
A fost f dificil ex, sau candidatii mai putin pregatiti?
King, Kateri cat timp v-ati pregatit?Ati si lucrat in paralel?
Felicitari inca o data!!!
Felicitari celor admisi!!!! Si eu am reusit. Celor mai putin norocosi le urez spor la invatat. Sa nu fiti dezamagiti.Daca sunteti perseverenti se poate lua examenul.Eu am invatat cam 7-8 luni si am si lucrat intre timp. Pt.ENGFUL (am fost cu tine in sala- in primavara am intarziat): SE POATE!!!! Nu te lasa coplesita! Iti doresc succes!
engfull, nu te descuraja ca nu e imposibil, trebuie doar munca si perseverenta
eu am invatat cam 3 luni pt. cel din primavara, nu l-am luat apoi o pauza de vreo 3 luni, si apoi iar burta pe carte pana acum, si a fost ok, am reusit:)
Si da, am si lucrat intre timp... nu am invatat mai mult de 4-5 ore/zi- nici nu aveam cum sa asimilez daca stateam mai mult. Cand simti ca esti obosita, lasi cartea si gata.
Mult succes in continuare si felicitari celor care au resusit acum
ENGFULL a scris:

felicitari celor admisi
sunteti cei mai buni!!!=D>
foarte putini admisi ! se pare ca la primavara vom avea din nou examen .....
bafta celor admisi , sa ne mai tineti si pe noi la curent cu urmatoarele etape
spor la treaba celorlalti :hammer:
( daca imediat dupa examen am avut un sentiment de optimism si mi-am zis ca se poate , in ciuda rezultatului , acum am un sentiment de deznadejde ......am urmarit cateva persoane care sunt deja la a 3-a , a 4-a tentativa si ... nu se observa nici o evolutie , ci o stagnare , ba mai mult un regres impresionant . , de la 7.75 in primavara la 6.65 acum , de la 7.05 la 6.15 ... si am un sentiment de :hm:

Si eu am intrat cu 7.65 desi in primavara cand a fost usor am facut un scor de doar 7.35. Se poate, am invatat in medie 4-5 ore pe zi, uneori cand nu aveam dosare la instanta invatam 8 ore insa a doua zi nu ma citeam nimic doar spete poate sau pregateam dosarele proprii. In orice caz multa perseverenta trebui si citit multe spete. Recunosc ca eu m-am uitat si peste subiectele de teorie si practica ale judecatorilor si procurorilor pentru promovare la tribunale si curti de apel. o sa observati similitudini intre grile mai ales la CEDO. Am citit spete de pe site-ul Inaltei Curti la sectia penala si civila. La examenul din nov sunt cateva spete care sunt preluate din cele de la inalta curte, si nu ma refer la RIL-uri.
Celor admisi felicitari, iar celorlalti multa bafta si spor la invatat!
Cum e cu examenul psihologic, in primavara au picat f multi, sunt foarte curioasa cum se deruleaza.
felicitari !!!
bafta multa in continuare !!! si un post in zona ta !!! sa te adaptezi repede si usor noilor atributii si sa ai parte de colegi amabili !
ai optat pt judecatori sau procurori ?

buna ideea cu spetele de pe site-ul ICCJ
multumim!!!

sa nu uitam ca totusi din comisia de ex fac parte judecatori ai ICCJ
pentru ca esti familiarizat/-a cu site-ul in afara de spetele afisate in "selectii " ce metoda de consultare ai adoptat ?
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2009
ENGFULL, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)