avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
Examenul a fost destul de greu, felicitari celor care au luat peste sapte, au toate sansele sa intre pentru ca nu se vor ocupa toate locurile.
in primavara sigur o sa fie un examen mai usor, cam asa au procedat anterior.
si, in plus, vor fi putin mai disperati ca azi, sau poate mai constienti, de faptul ca sistemul nu poate functiona fara un numar minim de magistrati...
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2009
proc, utilizator
motivarea de la intrebarea 60 de la G2 m-a dat pe spate .....:stunned:
e speta cu calculul termenului de 5 zile pt depunerea intampinarii
adica sa inteleg ..... daca termenul se implinea duminica , nu se prelungeste pana luni ci in sens invers pana vineri #-o

la fel cu cererea de renuntare la insusi dreptul pretins - nu o sa mai uit niciodata ca se va judeca cu prioritate chiar si fata de o exceptie - cea a lipsei de calitate procesuala active
intrebare - daca se invoca alte exceptii - lucru judecat , lipsa de competenta , prescriptie s.a ? tot cu prioritate ?
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2009
ENGFULL, utilizator
:rofl:referitor la renuntarea la drept - se solutioneaza tot timpul cu prioritate - asa cum au precizat ei, fiind aplicarea principiului disponibilitatii, deci partea sesizeaza ce instanta vrea, chiar necompetenta si dupa aceea renunta la drept......:))

Ai vazut ca se continua procedura de selectie la INM???Cred ca pana la vara in iunie vor valida examenul:rofl:
silk, utilizator
nu am vazut ....... ma uit acum ....

pai parca erau 7 locuri ....
vad ca la testare sunt 9
inseamna ca intrat in cursa si rares.serban , unul dintre forumisti era parca al 8 -lea sub linie ,
poate mai intra sa ne spuna si noua ce se mai intampla pe acolo
ENGFULL, utilizator
Sa ii tinem pumnii stransi!!!! Bafta Rares!!!:clapping:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)