avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen admitere magistratura noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen admitere magistratura noiembrie 2009

S-a inscris cineva la examen?
Cum stati cu invatatul/repetatul?
Cel mai recent răspuns: ALADIN , utilizator 12:25, 26 Ianuarie 2010
Da o cautare pe google si ia-le pe toate. Fiecare aduce ceva nou, iar cat mai multe grile rezolvate ajuta la fixarea informatiilor.

Cu privire la note, am auzit ca doua persoane au luat peste 8.
Care toate?
De jurisprudenta sunt o tona...care sunt mai relevante?
Body a scris:

Care toate?
De jurisprudenta sunt o tona...care sunt mai relevante?

Scuze, eu vorbeam despre grile.
Uite aici o lista:
- Drept penal. Drept procesual penal. Teste grila pentru examene de an si examenul de licenta, Editia a VI-a revazuta si adaugita
Anastasia Crisu Valerian Cioclei
Editura Universul Juridic
Pret: 28.00 lei
- Drept penal. Drept procesual penal. Teste grila pentru examene de an si examenul de licenta
Editura: Universul Juridic
An de aparitie: 2008
Numar de pagini: 456
Autor: Avram Filipas
Editura: Universul Juridic
- Drept penal. Drept procesual penal. Teste grila pentru seminarii, examene de an si licenta
Ion NEAGU
Vasile DOBRINOIU
Stiinte juridice - Drept penal
Editura Hamangiu
- Drept penal si procesual penal. Teste grila, autor Ciobanu Aurel | editura Monitorul Oficial
- Drept penal - Teste grila pentru examenul de licenta, de admitere in magistratura si in avocatura, de definitivat Nicoleta Cristus, Carmen Damian
Pret: 35,00 LEI
Editura: Hamangiu
- Drept procesual penal. Teste grila pentru examenul de licenta, de admitere in magistratura
Drept procesual penal. Teste grila pentru examenul de licenta, de admitere in magistratura
Carmen Damian; Nicoleta Cristus

Data apariţiei: 27.01.2009
Editura: HAMANGIU
- Drept procesual penal. Practica judiciara : Teste grila
Drept procesual penal. Practica judiciara : Teste grila
Autori: Ion Neagu, Carmen Paraschiv, Mircea Damaschin

- Drept civil. Curs selectiv pentru licenta. Teste grila Ed. a 4-a
Autor(i): Gabriel Boroi, Liviu Stanciulescu
Pret: 79,00 LEI
Pret redus: 63,20 LEI
Reducere: 20% / 15,80 LEI
Editura: Hamangiu
An apariţie: 2009

- Viorel Mihai Ciobanu , Gabriel Boroi : Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila

Drept procesual civil. Curs selectiv. Teste grila

Editura: C.H. BECK ( 2009 )

Preţ: 79.9 Lei

Observ ca sunt mai multe in penal decat in civil, dar e posibil ca acelea din civil sa fie mai de calitate, atatea cate sunt.
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
jenipanait, utilizator
Buna Jeni,
Ai participat si tu la concurs? Cum ti s-a parut?
Buna Kateri,

N-am dat examenul acum si nu am vechime inca.
Am tot urmarit subiectele date pe la examenele de admitere in profesie. Cele mai grele mi se par la magistratura, la INM.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Ce stil de a invata aveti? allyssa allyssa Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu ... (vezi toată discuția)