Conform art.3, al.1, lit.c din HG 1090/2.10.2009 virarea indemnizatiei de somaj se poate face la cererea beneficiarului si pe card.
Cand am solicitat acest lucru la AJOFM Iasi, mi s-a raspuns raspicat ca nu se poate, ca ei vireaza indemnizatia de somaj doar prin mandat postal.
Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru a obtine virarea indemnizatiei de somaj pe card.
Dupa parerea mea nu cer sa mi se faca o favoare, cer doar sa fie respectata legea si in cazul meu.
Multumesc.
Revin cu aceeasi problema pe care o intampin la cererea mea de virare a indemnizatiei de somaj pe card.
Am depus o cerere in acest sens la AJOFM Iasi, la care nu am primit un raspuns oficial (scris). In momentul depunerii cererii mi s-a spus ca nu are sens sa depun cerere pentru ca la noi in Iasi nu exista alta varianta de virare a indemnizatiei decat prin mandat postal.
Va rog frumos sa-mi spuneti cum sa procedez in acest caz. Mai exista vreo institutie la care sa ma adresez, in afara de instanta - sectia de Contencios Administratv (ma gandesc ca daca ma adresez instantei voi primit indemnizatia de somaj abia pe la anu).