avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz virare indemnizatie somaj pe card
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz virare indemnizatie somaj pe card

Conform art.3, al.1, lit.c din HG 1090/2.10.2009 virarea indemnizatiei de somaj se poate face la cererea beneficiarului si pe card.
Cand am solicitat acest lucru la AJOFM Iasi, mi s-a raspuns raspicat ca nu se poate, ca ei vireaza indemnizatia de somaj doar prin mandat postal.
Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru a obtine virarea indemnizatiei de somaj pe card.
Dupa parerea mea nu cer sa mi se faca o favoare, cer doar sa fie respectata legea si in cazul meu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pintica , utilizator 10:28, 12 Februarie 2010
Imi cer scuze pentru greseala pe care am facut-o.
Va asigur ca nu se va repeta.

Multumesc pentru intelegere. :)
1. Nu va faceti griji, nimeni nu e suparat pe dvs.! Sunteti binevenita oricand pe forum!
2. Daca vreti sa ne postati raspunsul primit de la ANOFM, AJOFM sau MM o puteti face dar stergeti numele de persoane din scrisoare.
Nu am uitat ca sunt datoare cu un raspuns, insa din pacate inca nu l-am primit.
Daca as sti ca exista vreo rezolvare n-ar fi o problema asteptarea.

Mai am insa o intrebare :)
- Dupa cat timp de la depunerea dosarului este virata indemnizatia de somaj (prin posta sau card)?
Am depus dosarul in prima jumatate a lunii noiembrie insa, pana astazi nu am primit indemnizatia de somaj nici pe card, nici la posta.
Oare dupa cate luni de la depunerea dosarului este virata indemnizatia?

Multumesc!
daca nu ati primit in decembrie :stunned: cred ca trebuie sa mergeti la a.j.o.f.m. sa intrebati.poate acum in ian. veti primi dupa data de 21.
Am fost astazi la oficiul postal si am intrebat.
Banii pentru Indemnizatiile de somaj au ajuns, insa nu si pentru mine :(

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj ContSters95804 ContSters95804 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca indemnizatia de somaj se poate primi pe card si daca se platesc comisioane in plus decat cele aferente cardului. (vezi toată discuția)
Salariatul va lua indemnizația de șomaj de la ajofm ? sau de la angajator ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Conform art. XII. Alin. (1) din OUG 30/2020, in vederea acordarii sumelor necesare platii indemnizatiei prevazute la art. XI alin. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)