avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoarele de căldură sunt obligatorii, sau nu? ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoarele de căldură sunt obligatorii, sau nu? La noi în bloc nu se vrea montarea lor

Din cate am citit repartitoarele de caldura au devenit obligatorii din 2017. La noi in bloc nu se vrea montarea lor. Se poate face ceva pentru a putea fi montate individual? Cat de clara/neclara e legea in acest context? Eu am vrut sa am repartitoare in bloc de mai mult timp deoarece nu suport caldura ridicata din apartament in timpul iernii.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 19:48, 4 August 2021
Acest calcul de distribuire a căldurii pe repartitoarelor este in folosul firmelor care nu fac altceva decât sa căpușeze Asociațiile . La un serviciu pe Asociația pe care și ptil plătește prin administrator . E ca și cum ai plăti factura la curent iar pentru asta mai trebuie și in plus pt. citire, cea ce nu se întâmplă să plătim două servicii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul agentului termic in regim pausal sau dupa repartitoare Sanjuro Sanjuro Buna seara, in luna octombrie s-a tinut adunarea generala a asociatiei de locatari;anuntata din timp(bloc cu o singura scara si 55 de apartamente)in care s-a ... (vezi toată discuția)
Autoritatea naþionalã de reglementare pentru serviciile comunitare de utilitãþi publice vã informeazã: rodica_post rodica_post Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice vă informează: Autoritatea Naţională de ... (vezi toată discuția)
Repartizare cota energie termica pt apartamentele care renunta la repartitoarele de costuri eliasav eliasav Cum se repartizeaza cota cu energia termica pentru proprietarii care renunta la repartitoarele de costuri? Va rog sa indicati si baza legala. In urma cu ... (vezi toată discuția)