avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare categorie de folosinta teren intravilan ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii

Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti constructi. De ce acte am nevoie in acest demers si unde trebuie depuse acestea?
Cel mai recent răspuns: alexfratila , utilizator 16:05, 13 Septembrie 2023
Buna ziua! Ati cumparat terenul din Zarnesti, au fost probleme la obtinere autorizatie de constructie, si eu am gasit tot asa intravilan cu destinatie faneata cu PUG, deja dezmembrat si cu o constructie pe una din parcele?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate construi pe orice teren intravilan? kpas2005 kpas2005 se poate construi pe orice teren intravilan?multumesc. (vezi toată discuția)
Autorizaþie construire locuinþã pe pajiºte ! Tpopa Tpopa Bună seara, aş dori informaţii privind obţinerea autorizaţiei de construire locuinţă pe un teren păşune intravilan (intravilan , conforrm noului ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuit agricol G.V. G.V. Buna ziua, am o intrebare, am un teren intravilan, si vreau sa construiesc pe el.La primarie mi-a spus ca nu se da autorizatie de contruire pana cand nu este ... (vezi toată discuția)