avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interzicerea accesului pe stadion
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interzicerea accesului pe stadion

Dupa cum multi stiti, in acest moment exista la Steaua Bucuresti un conflict intre suporterii echipei si patronul George Becali.
Acesta, pentru a scapa de contestatari, doreste ca la urmatoarele meciuri ale echipei Steaua Bucuresti pe teren propriu sa interzica accesul unui numar de 1000 de suporteri in stadion. Nu exista o hotarare judecatoareasca prin care nici unul dintre respectivii sa fie interzis pe vre-un stadion de fotbal sau la orice alta manifestare. Clubul Steaua este doar gazda a manifestarii sportive, organizarea apartinand UEFA sau dupa caz, Federatiei Romane de Fotbal, organism care se incadreaza la art.145 C.P. Deci, daca functionarul de la casa de bilete refuza sa elibereze bilet unei persoane, pe motiv ca se afla intre cei 1000, fapta acestuia se incadreaza la 247 C.P.? Daca acesta nu poate elibera bilet deoarece sistemul informatic a fost programat in asa fel incat sa nu poate fi emis bilet pentru unul din cei 1000, poate fi tras la raspundere cel care a programat sistemul ? Daca sistemul a fost programat la dispozitia lui George Becali, acesta poate fi tras la raspundere pentru instigare la abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi ? Sau direct pentru 247 C.P. - in acest caz, patronul unei firme/societati poate fi asimilat unui functionar ?
Astept raspunsurile voastre si o dezbatere pe forum cat mai productiva.
"Fortele de interventie",au intotdeauna dreptate,numai ca dreptate si justitie pentru acest individ,se pare ca nu exista in aceasta tara.Cand nu se schimba un complet,intr-un mod dubios,ca la Tribunalul Municipiului Bucuresti,ca atunci cand a fost pus in libertate,vor apare si alte motive pentru ca asemena "personulitati" sa nu suporte rigorile legii.
Un singur lucru as dori, ca cei care il sustin ,privind cele petrecute in seara aceasta la stadion si declaratiile date anterior de acesta sa isi imagineze cum ar arata o tara condusa de acest personaj,coborat parca din tenebrele precambrianului.Poate ca acesta sa constituie macar un motiv de meditatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile si obligatiile jandarmilor Am fost la meciul de fotbal steaua - dinamo. vis-a-vis de hotelul marriot este un fast food si am zis ca sa intru si sa manac ceva (ajunsesem mai devreme) si ... (vezi toată discuția)
Are cineva og 11/2006? teo_dora88 teo_dora88 Daca aveti cumva acces la OG 11/2006, mi-o puteti trimite si mie pe mail? Multumesc. (vezi toată discuția)
Incalcarea articolului 30 din constitutie de catre politia locala narcis08 narcis08 In contextul tulburentelor politice vizavi de coruptie, tentativa de legalizare partiala si de sustinerea pe care unii batrani o acorda unor oameni corupti ... (vezi toată discuția)