albulescu a scris:
Afirmatia referitoare la „pacatele” generale ale politicienilor si nu a tuturor politicienilor, ci numai ale celor care alcatuiesc Parlamentul este cred una din cele mai mari greseli ale noastre.Oare chiar toti sunt la fel?Toti ne mint?Toti ne fura?Toti sunt o apa si un pamint?Atunci toti ar trebui schimbati,nu?Suna bine,ne-ar place.E adevarat. Dar nici nu poate nimeni sa spuna ca toti sunt asa si sa arunce anatema asupra tuturor,mai sunt oameni care nu merita mânjiti cu prejudecata intregii populatii.
Iar acuma in plina campanie electorala sa spui ca nu mergi la vot deoarece toti sunt o apa si-un pamânt ar fii o mare greseala.Daca pentru unii dintre cei care-si prezinta ceea ce vor sa faca sau sa dreaga sunt doar vorbe in care nici ei nu prea cred sa nu cred deloc,si sunt doar vorbe goale,pentru altii sunt idei care cu adevarat vor sa le puna in aplicare sisi vor da tot interesul s-o faca si chiar daca nu vor reusi in totalitate so faca si sau vor face doar partial in mai mica sau mai mare masura dar macar au incercat iar amintirea lor va ramine nepatata.Cei care se tot plâng ca n-au de unde alege,mai bine sar duce la vot si sa-si dea votul celor care cred ei ca totusi e mai bun decit ceilalti.
Ce credeti ca se va rezolva daca nu veti merge la vot?Nimic.Iar a nu merge la vot parerea mea este ca e o mare prefacatorie,e un refuz de a pune întrebari simple, directe, la care se raspunde cu da sau nu,un refuz de a incerca macar sa schimbi ceva ce chiar se poate schimba.Iar când refuza, precum majoritatea populatiei, participarea la vot îsi exprima vointa politica. Buna sau rea.Adica nimeni nu e bun. Dar nelinistitor e ca refuzul de a vota are la baza o prejudecata indusa de o perceptie gresita.CA DE CE SA MEARGA DACA TOT NU SE VA SCHIMBA NIMIC?
CEL mai bine ar fii daca fiecare ar spune raspicat cel doare si ce vrea el de fapt iar asta se poate dor prin prezenta la vot.Iar cind spui ce doresti cu adevarat asta se poate doar prin prezenta nu prin absenta,În clipa aia, lucrurile vor fi orbitor de limpezi!
Doar asa mai sunt sanse sa schimbam cite ceva in RO.
Adevarul este ca multi romani s-au saturat de pledoariile mincinoase ale politicienilor care au lovit in masa electoratul cinstit (ma refer la oamenii obisnuiti in functii "derizorii" dar utile in societate -cei care traiesc/supravietuiesc cu salariile mizere minime pe economie si mai sunt si persecutati ori exploatati in munca fara salarii ori fara CIM -{faimosii patroni de carton care inseala si fura orice doar se vor imbogati fara munca })
Din cei 12 candidati.... nu cred ca sunt 2(doi) competenti .
Desi stiu ca au comis ilegalitati au tupeu sa urce pe scena politica pentru a prelungi "agonia" procedurilor juridice prin imunitatea parlamentara ....acesta este scopul unor candidati....si este normal ca societatea civila sa fie bulversata de aceasta atitudine .
Scandalurile si acuzatiile pe care le creeaza in ideea de a convinge electoratul ca ei sunt cinstiti ....este un alt motiv al atitudinii de respingere .
Electoratul va decide cine are competenta de a schimba ceva in bine in Romania .
Trebuie sa mergem la vot pentru a anihila aceasta tentativa de a se inscauna in fotoliul de Presedinte al tarii si in Parlament cei care nu au nimic in comun cu aceste functii la care viseaza doar pentru interesele materiale si statut de demnitar.
Decizia electoratului va fi cea care va aduce schimbare.
Absenteismul va conduce doar la inca 5 ani de suferinta si necaz in randul populatiei acestei tari.
Acest fapt trebuie inteles de electorat .
Deci,
VOTATI la alegerile din 22 noiembrie-2009 .
si daca va fi necesar si in turul II pe 06-Decembrie-2009.
Votati schimbarea in bine pentru toti !
Alegeti ceea ce considerati Dv. ca merita sa ne reprezinte interesele noastre ( sociale,profesionale,economice si medicale ).
=D>=D>=D>=D>