avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... "Manifestul societatii civile cinstite care s-a ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a sãturat de minciuni electorale".spune si tu ce gandesti in termeni decenti pentru schimbare -parerea ta poate influienta pozitiv electoratul.

"Manifestul societatii civile cinstite care s-a săturat de minciuni electorale",este o idee a unui utilizator de pe acest site .

Cred ca opiniile decente si pline de intelepciune a celor care doresc schimbarea pot sa influienteze in mod pozitiv electoratul,pentru o alegere corecta a reprezentantului societatii romanesti in structura de conducere a Romaniei pe un drum al schimbarii situatiei drastice din aceasta tara.

Spune-ti parerea in termeni civilizati si argumenteaza ceea ce doresti.

Cred ca este timpul ca Glasul societatii romanesti sa se faca auzit de catre cei care vor sa conduca Romania.

Nu trebuie sa se faca atacuri la persoanele care candideaza ci doar sa se ofere solutii concrete pentru o solutionare concreta a situatiilor critice din Romania.

Stiu ca exista destui romani capabili care sunt oameni simpli insa gandesc mai concret -desi sunt apolitici -.

Parerea Dv.conteaza !

Am intalnit destui oameni simpli-chiar din mediul rural-fara studii superioare,dar care au viziuni corecte si solutii demne de luat in seama .

Acesti oameni sunt simpli,insa au valoare spirituala si gandesc cu adevarat la solidaritatea societatii romanesti.

Acest topic reprezinta un Manifest al solidaritatii societatii de buna credinta pentru a oferi linistea si bunastarea pe care fiecare cetatean are dreptul sa o aiba in Romania.

Continutul acestui Manifest trebuie sa fie concret in exprimare decenta,justa si fara acuzatii ale faptelor trecute.

Sa privim catre viitor cu solutii pentru rezolvarea situatiei critice in domeniul social,economic si administrativ .

Poate citeste cine doreste sa candideze si va tine cont si de opiniile societatii .

Demonstrati ca exista solidaritate in societatea civila pentru unitate si schimbare!-(indiferent de culoarea politica)

va multumesc anticipat !

cu respect si consideratie,
rodica_post
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:58, 8 Decembrie 2009
freeanifer a scris:

Stimata doamna rodica_post,
Va adresez sincere felicitari pentru felul in care manevrati corabia forumului printre atitia politicieni detestati. Reusiti sa aduceti o urma de interes chiar si in aceasta zona asa de gri...
Se vede ca aveti stofa de politician. Ati incercat sa candidati vreodata ?
Va multumesc pentru intelegere :love:=D>

Buna seara,

Va multumesc si eu pentru capacitatea Dv. de perceptie a calitatii unei persoane-desi nu o cunoasteti life-.

Nu sunteti singura persoana care imi faceti asemenea compliment:)
Va multumesc !
Nu am candidat niciodata -desi mi s-a propus de multe ori-.
Eu,fac parte din acei romani care nu le plac "paparazzi "pe urmele lor mai ales ca sunt apolitica de circa 3 ani .
Daca este sa fiu considerata o "ideala"- prefer sa fie doar in familia mea .
Sa vedem cum vor evolua problemele dupa alegeri .
Daca vor fi in regres,voi lua atitudine prin infiintarea unui partid unic in Romania (in componenta,ideologie si actiuni doar pentru societatea civila).

Partidul Blondelor - va fi cel care va schimba ceva in Romania-

***************************************************************************************
Un roman adevarat trebuie sa aiba asemenea calitate a perceptiei valorii umane prin modul de exprimare in primul rand.
Medierea conflictelor sporadice care pot sa apara oricand in viata,reprezinta o calitate.

Din punctul meu de vedere , a stii sa aplanezi orice tip de conflict aparut in drumul tau,inseamna o capacitate universala a verticalitatii in gandire si actiuni directe cu semenii tai.

Cred ca acesta poate fi un indiciu just pentru a alege un Presedinte demn pentru Romania.

Atunci cand un demnitar se foloseste de "strategii" pentru a se face remarcat in societate,eu,cred ca nu merita functia care i-a fost acordata ca marja de incredere fie din partea culorii politice,fie de catre electorat.

Un demnitar trebuie sa aiba prestanta -in primul rand- .
Aceasta prestanta trebuie sa nu fie doar de natura fizica ci trebuie demonstrata prin tot ceea ce face in fapt in viata publica (comportament,atitudine,capacitatea de perceptie a incidentelor raportate la actiunile sale pentru societatea romaneasca,discursuri si capacitatea profesionala in domenii diverse).

Fiecare isi poate fauri o impresie personala fata de unul din cei 12 candidati.

Va sfatuiesc sa urmariti totusi prelegerile din campania electorala ale candidatilor la presidentia Romaniei.
Eu,am avut o surpriza placuta in aceasta seara cu unul din candidati ( R..)
Ceea ce a discutat in programul sau electoral este unic ca gandire,exprimare si capacitatea de perceptie fata de societatea civila .
Sincer,nu m-am asteptat ca voi gasi un asemenea candidat cu asemenea calitate .Daca ar aplica ceea ce a spus ca trebuie facut in Romania.....ar fi...super.....

Sa vedem cine va mai captiva cu discursurile....

Mai este timp pentru o decizie justa si corecta.

Veniti la vot !
Dumneavoastra sunteti cei care puteti sa aduceti schimbare in Romania !
Citatele zilei

1. „Guvernul este ca un sugar: e vorba, in principiu, de un tub care la un capat are un imens apetit, iar la celalalt – o totala lipsa de raspundere.“
Ronald Reagan

2. „„Tatal Nostru“ are 56 de cuvinte, cuvantarea lui Lincoln la Gettysburg are 266 de cuvinte, Declaratia de Independenta are 300 de cuvinte. Dar o ordonanta a guvernului privind preturile la varza are 26.911.“
William Windnall

3. „Nu e mare scofala sa fii un umorist de succes cand intreg guvernul lucreaza pentru tine.“
Will Rogers

"A fost odata ca niciodata.A fost odata un boier, un taran (ca sa aiba cine sa-i lucreze boierului), un Fat-frumos, o Ileana si o adormita.
Erau ei mai multi, dar n-au nici o treaba cu povestea.
Si venea asa agale intr-o seara Fat-frumos tare multumit ca fusese la Ileana Cosinzeana (si ce bine il primise), calare pe un cal negru ca corbul. Si cind se apropie de o casa boiereasca vazu la poarta un taran legat de un pom, dezbracat tot si uns cu miere sa se adune tintarii. Ca am uitat sa va spun ca era o lunga vara fierbinte de toti stateau numai la umbra.
-Da ce-ai patit bade de sezi asa legat de pom cu tintarii pe dumneata?
-Iaca m-a pedepsit boierul ca zice ca nu i-am facut niste zile de prasila.
Fiind tare milos din fire si mare iubitor de dreptate si adevar, Fat-frumos rupse o creanga dintr-un pom si incepu sa alunge tintarii.
Mare ii fu insa mirarea lui Fat-frumos cind vazu ca taranul se supara.
-Da de ce te superi bade, ca eu numai binele ti-l vreau?
-Bine ai gindit Fat-frumos, da rau ai nimerit. Vezi dumneata, tintarii pe care i-ai alungat erau deja satui. Acum or veni altii flaminzi si se vor pune sa-mi suga singele.
-Ca bine ai grait dumneata bade, zise Fat-frumos.
Si vazind ca nu are cum a-l ajuta pe taran, incaleca din nou pe bidiviu si isi continua drumul catre Frumoasa din padurea adormita, ca era deja in intirziere mai mult chiar decit se cuvine unui cavaler."

Din toate vietuitoarele insa, omul cred ca este singurul care nu se opreste atunci cind se satura.
Si atunci ce-i de facut????

Simplu: mergem la vot. Asa cum ei nu se satura, asa nu ma satur nici eu sa votez. Viata merge inainte. Coborand cu picioarele pe pamant: daca omul n- ar fi fost nesatul, ar fi ramas in continuare prin bananieri. Sau in varianta crestina ar fi ramas in Rai( unde oricum erau doar doi). Daca tot am coborat pe pamant, deocamdata eu zic sa stam acolo pe pozitie.:training:
Citatele zilei:

1. „Un politician onest este cel care, odata ce a fost mituit, face treaba pentru care a fost mituit.“
Simon Cameron

2. „O conferinta este o intrunire a unor oameni foarte importanti care, luati separat, nu pot face mare lucru, dar care impreuna pot decide cu mare emfaza ca nu se poate face mare lucru.“
Fred Allen

3. „Sunt prea multi cei care cheltuiesc bani pe care nu i-au castigat ei, pentru a cumpara lucruri care nu le plac, cu scopul de a impresiona oameni pe care nu-i simpatizeaza.“
William Penn Adair Rogers

Alte discuții în legătură

Ce este democratia ? handsu handsu Indiferent de sistem , toate regimurile sustin , ca functioneaza ,in exclusivitate numai el , pe temeiul democratiei , sub toate aspectele democratiei. ... (vezi toată discuția)
Va convinge campania electorala? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Cat de mult conteaza campania electorala? Exista nehotarati care se uita la un spot electoral si care pot fi ridicati in duminica alegerilor de pe canapea pt. ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)