freeanifer a scris:
Stimata doamna rodica_post,
Va adresez sincere felicitari pentru felul in care manevrati corabia forumului printre atitia politicieni detestati. Reusiti sa aduceti o urma de interes chiar si in aceasta zona asa de gri...
Se vede ca aveti stofa de politician. Ati incercat sa candidati vreodata ?
Va multumesc pentru intelegere :love:=D>
Buna seara,
Va multumesc si eu pentru capacitatea Dv. de perceptie a calitatii unei persoane-desi nu o cunoasteti life-.
Nu sunteti singura persoana care imi faceti asemenea compliment:)
Va multumesc !
Nu am candidat niciodata -desi mi s-a propus de multe ori-.
Eu,fac parte din acei romani care nu le plac "paparazzi "pe urmele lor mai ales ca sunt apolitica de circa 3 ani .
Daca este sa fiu considerata o "ideala"- prefer sa fie doar in familia mea .
Sa vedem cum vor evolua problemele dupa alegeri .
Daca vor fi in regres,voi lua atitudine prin infiintarea unui partid unic in Romania (in componenta,ideologie si actiuni doar pentru societatea civila).
Partidul Blondelor - va fi cel care va schimba ceva in Romania-
***************************************************************************************
Un roman adevarat trebuie sa aiba asemenea calitate a perceptiei valorii umane prin modul de exprimare in primul rand.
Medierea conflictelor sporadice care pot sa apara oricand in viata,reprezinta o calitate.
Din punctul meu de vedere , a stii sa aplanezi orice tip de conflict aparut in drumul tau,inseamna o capacitate universala a verticalitatii in gandire si actiuni directe cu semenii tai.
Cred ca acesta poate fi un indiciu just pentru a alege un Presedinte demn pentru Romania.
Atunci cand un demnitar se foloseste de "strategii" pentru a se face remarcat in societate,eu,cred ca nu merita functia care i-a fost acordata ca marja de incredere fie din partea culorii politice,fie de catre electorat.
Un demnitar trebuie sa aiba prestanta -in primul rand- .
Aceasta prestanta trebuie sa nu fie doar de natura fizica ci trebuie demonstrata prin tot ceea ce face in fapt in viata publica (comportament,atitudine,capacitatea de perceptie a incidentelor raportate la actiunile sale pentru societatea romaneasca,discursuri si capacitatea profesionala in domenii diverse).
Fiecare isi poate fauri o impresie personala fata de unul din cei 12 candidati.
Va sfatuiesc sa urmariti totusi prelegerile din campania electorala ale candidatilor la presidentia Romaniei.
Eu,am avut o surpriza placuta in aceasta seara cu unul din candidati ( R..)
Ceea ce a discutat in programul sau electoral este unic ca gandire,exprimare si capacitatea de perceptie fata de societatea civila .
Sincer,nu m-am asteptat ca voi gasi un asemenea candidat cu asemenea calitate .Daca ar aplica ceea ce a spus ca trebuie facut in Romania.....ar fi...super.....
Sa vedem cine va mai captiva cu discursurile....
Mai este timp pentru o decizie justa si corecta.
Veniti la vot !
Dumneavoastra sunteti cei care puteti sa aduceti schimbare in Romania !