corbalb a scris:
adevarata problema este manipularea electorala si frauda , cu aceste mijloace capatuitii unor vremuri ale speculantilor si oportunistilor pot accede in functii publice si ce este mai grav devin demnitari...parlamentari. acestia sunt needucati, nu au constiinta si ma indoiesc chiar si de inteligenta lor (macar nativa). romanul nu este un individ educat pentru a putea lua decizia bazata pe informare...este credul, iar asta face ca un asa zis politician cu obraz gros sa-l faca sa creada orice...
avem ceea ce alegem...
[ link extern ] /
Concluzii din campania electorala :
Din "darnicia"sustinatorilor candidatilor la presidentie,subscrisa ,mi-am facut un adevarat "stoc"de pixuri de culoarea rosu,galben si portocaliu si seturi de carioca -marca-stas-.
Ce am mai primit :
-5 romane in sacose galbene /albastru sigla partid.
-brelocuri de toate felurile.
-alimente-faina de grau,zahar,ulei,conserve si pulpe de pui.
-pachete de chibrituri -portoalii-(fara lumanari si colaci :)):))
)-benere pentru campanie (daruite cu mare "drag"...aleatoriu)
-caciulite cu fulare colorate portocaliu 10 seturi (le-am daruit copiilor pe strada -la randul meu)
-invitatie la excursii organizate de partide
(totul gratuit :-transport,masa,sucuri,cafelute in autocar)
-postere si material publicitar de campanie-pe care le-am dus la o firma de colectare a deseurilor astazi si am primit 100 lei la cantitatea depusa.
Am participat si la "serbarile campaniei"cu mititei ,bere si fripturele cu muzica antrenanta -desi sunt apolitica-.
Miza / scopul fiecarui partid care a facut asemenea "sponsorizari masive " a fost doar de a determina participantii sa voteze pe cel de pe afise.
Tot ceea ce am primit a fost intamplator - fiind doar un simplu trecator pe arterele din Romania . Daca am fost la un miting electoral -am primit mai mult -.
Deci,sunt sigura ca multi romani au primit "atentii" neconditionate in aparenta,insa destul de sugestive.
Ideea era "Cine ofera daruri mai consistente" are mai multa credibilitate....
=D>=D>=D>=D>
In rest.....no comment !
opinia romanilor(care au primit "daruri"):
-" Domnilor candidati la Presidentia Romaniei,va rugam sa candidati mai des -ca sa putem trai si noi mai Bineeeeeeeeeee ..." !-fara sa platim nimic -.
Ce minunat ar fi.....!!!!!!!!!:)
Alegerea va apartine !-in cazul in care a-ti fost "mituiti" de culoarea preferata-
Sa mergem pe 22 noiembrie-2009 la VOT.