Duiliu a scris:
Buna ziua.
Aveti dreptate 100 la 100. Sunt dezamagit, ma simt frustat, ma simt in plus. Nimeni nu are nevoie de parerea mea. Si nici nu va tine seama de ea. Dar ma duc la vot. Ma duc nu ca sa votez pe cineva anume, ci ca sa fiu sigur ca votul meu nu va fi dat din oficiu celui care plateste mai bine. Multumesc ca cititi aceste randuri.
=D>=D>=D>=D>=D>
Dar ma duc la vot. Ma duc nu ca sa votez pe cineva anume, ci ca sa fiu sigur ca votul meu nu va fi dat din oficiu celui care plateste mai bine. Multumesc ca cititi aceste randuri.
Foarte bine spus !
Asa trebuie sa gandeasca fiecare cetatean al Romaniei.
Ceea ce am vazut astazi prin cateva localitati din Moldova poate fi relevant cu privire la campania electorala:
-afise ale candidatilor aruncate pe jos si calcate cu nepasare de trecatori (in special cele ale D-lui Crin Antonescu)
-Afise ale D-lui Geoana la fel distruse .
Electoratul este pasiv si nu privesc macar un afis electoral desi flutura pancarte peste tot .(cele mari).
Singura campanie care este bine protejata este a Domnului Basescu -in spatii inchise ori in format extrem de mare.(aceste afise nu sunt "atacate" .
Alti candidati inca nu si-au expus imaginea in 4 judete din Moldova (pe unde am trecut eu).
Deci,din 12 candidati doar trei si-au expus afisele electorale.
Inca mai este timp-doua saptamani.