Eu nu cred ca exista pericolul unei dictaturi , cu toate ca traian basescu are niste probleme pe undeva pe la catarg , dar ce sa-i faci , fiecare cu pescarusii lui ! :D
Acum va puteti da seama de "calitatea " stimatilor candidati la Presidentia Romaniei.....
Crin Antonescu.....cel care improsca cu venin si pe Geoana ori Basescu in "pledoariile"sale ,acum...NEGOCIAZA cand cu Basescu...cand cu Geoana....promitand voturile sale.....
Cata smecherie si perversitate poate exista....! (eu,ma asteptam la asemenea "trucuri" ale acestui candidat -am scris chiar in acest topic la inceput -)
Cum poate promite ori sa incheie o Alianta care sa conduca la "validarea"lui Geoana ca Presedinte fara acceptul cetatenilor ?....se vede clar cat de "agitat"este ca nu i s-a indeplinit dorinta.....
Aceste manifestari,denota ca au numai scopuri si interese ascunse
personale si se folosesc doar de marsavii si strategii de joasa speta pentru a incerca sa realizeze ceva....
Intrebarea este:-****Oare nu vad ori sa inteleaga ca Societatea Civila este cea de care au ei nevoie acum *****?????
Sa fim Solidari si sa nu le acceptam jocul murdar.
Partidele politice trebuie sa inteleaga ca si cei apolitici au cetatenie romana si nu pot fi "manipulati" de oricine.
Aliantele nu inseamna decat "alte noi scandaluri"pentru ca nu se vor intelege niciodata in "afacerile ".lor.
Am vazut ce a facut Crin Antonescu si in Alianta cu PD-ul.....
La fel va proceda si in cazul "geoana".....
Chiar nu gandesc de loc cand afirma vrute si nevrute la TV....
Sper din toata inima sa inteleaga tot electoratul jocurile politice care au adus Romania in colaps financiar si au distrus tot(economie,industrie,societate,demnitatea umana)
Pana acum, tot ceea ce au "uneltit" pentru ca d-l.Basescu sa fie acuzat ca "tap ispasitor"pentru toate ce-au facut in special ei (PNL si PSD) cu rea intentie (premeditare) in scopul obtinerii intereselor personale si ale culorii partidelor - cred ca se poate constata si vedea foarte clar -.
Acum,si-au dat "arama "pe fata stimabilii reprezentanti al celor doua partide care au folosit strategii doar pentru a dezechilibra orice progres.
Modul cum Ataca si se comporta in aceasta campanie,dovedeste clar ca le este Frica de ceva .....
Frica este ca,
daca va fi presedinte tot Basescu, cei doi,pierd "pariul" si afacerea premeditata de mult de catre Ion Iliescu si finantatorii de drept ai acestei campanii.
Cat de bine se vede acum -cand ei sunt furiosi si vorbesc......la TV- !!!!!!!
Acest comportament agresiv verbal -electoratul l-a inteles perfect si l-a votat pe cel care a fost mai "diplomat" .
A fost greu in primul tur ca sa decidem pe cine sa votam.
Acum,pe 06-dec.-2009,v-a fi mult mai simplu cui trebuie sa-i oferim votul nostru .
Fara razbunari,fara influiente de la stirile care sustin pe unul si il blameaza pe celalalt,fara mita electorala - doar cu al nostru instinct si discernamant concret .
Sa dovedim politicienilor ca un presedinte este ales de Electorat si NU de "aranjamentele "dintre partide .
Votul pe care Eu il voi oferi pentru Presedintele tarii va fi al meu si numai al meu fara nici o influienta .
Sa avem acest impuls solidar toti romanii cinstiti si sa acceptam realitatea ca sa votam singuri fara a fi corupti de minciunile si strategiile in "gasca" .
cu stima si respect,
rodica_post
Crin Antonescu este doar un profesoras de gimnaziu , asa ca astea sunt limitele lui !
Macar Emil Constantinescu era profesor universitar !
Cand vorbim de schimbare, trebuie sa plecam de la ideea ca schimbarea celui de langa noi nu se poate face impus, cu forta. Pentru asta exista legi. Noi putem influenta aceasta schimbare numai prin puterea exemplului, de aceea schimbarea trebuie sa inceapa mai intai cu noi. Daca vrem o societate mai buna, mai cinstita... trebuie mai intai noi sa fim buni si cinstiti. Partea aceasta a titlului pusa intre ghlimele, intentionat sau cu o semnificatie anume, defineste un segment al societatii destul de redus si asezat preponderent in zona saraciei, sau naivitatii, puterea lui de influenta asupra intregii societati fiind ca si inexistenta. Marea forta, capabila sa faca acest lucru, intelectualitatea, tace, s-a autoconvertit, sau este prea mica pentru a se putea face simtita. Parte din ea a fost anihilata direct sau indirect si se cunosc destule exemple, o alta parte s-a plafonat in umbra unde anumite amenintari sunt mai reduse. Asa zisa societate civila cuprinsa in ONG-uri, as putea spune ca nu exista, sau acel numar mic actioneaza (ca o ironie a sortii) tot sub tutela politicului, sau contrar scopului creeat, in zona intereselor. Ce ne mai ramane ? Pe de o parte, sansa ca acei putini oameni de bine care incearca acest lucru, schimbarea, sa fie mai mult ajutati si intelesi, de cealalta parte, timpul, o cale mult mai lunga si mult mai greoaie. Istoria a dovedit ca indreptarea unei societati, fara interventii asupra acestui deziderat, dureaza mult mai mult decat timpul in care ea s-a deteriorat.
Corecta observatia, totusi putin exagerata. Iar Crin Antonescu este totusi ferm pe pozitie. Nu inteleg ce- i cu acuzatiile de balansare intre cele doua optiuni.
D- da rodica_post, ce intelegeti prin societate civila, sau prin faptul ca vreunul sau altul dintre candidati ne tradeaza pe noi cetatenii care i- au votat? Eu, de exemplu fac parte din societatea civila, si am alte pareri decat ale dvs., sunt cetatean al acestei tari, am votat si deocamdata, candidatul pe care l- am votat actioneaza exact asa cum vreau eu.
Iar, judecand logic, pe dvs. banuiesc ca nu va tradat niciunul, deoarece cred ca ati votat cu altul decat cei trei.