Nu vreţi să înţelegeţi că toate cauzele sunt tratate la grămadă?Nu vreţi să înţelegeţi că toate mamele sunt "alienatoare" dacă copiii refuză să plece la program?
Ce nu vreti dumneavoastra sa intelegeti ca cea care trateaza toate cazurile la gramada cand acest topic are un subiect anume sunteti dumneavoastra. Va plangeti de instante insa vad ca repetati greseala intocmai.
N-aţi auzit de cazul băiatului bătut cu furtunul în programul de vizită şi culcat pe pardosea, dar care totuşi trebuia să plece cu tata, în interesul său superior?sau de cazul copilului bătut în stradă, unde medicii au chemat la spital Protecţia Copilului, după corecţia aplicată de tată şi, după expirarea ordinului de protecţie, tot tatăl a făcut executarea silită a programului? Sau despre absenţa tatălui 9 ani, apoi program de vizită cu preluare, refuz minor, executare silită, penalizare mamă alienatoare, apoi tatăl dispărut din nou?
Nu, nu am auzit si imi pare extrem de rau daca aceste cazuri sunt adevarate. Insa am mari dubii dat fiind faptul ca nu puteti sa aratati chiar si cu detaliile sterse macar o hartie oficiala a povestilor oribile pe care le sustineti aici. V-am tot cerut de n ori sa imi trimiteti in privat motivarile care ajung la dumneavoastra, sentintele, rapoartele medicale, ceva orice......ghiciti ce. Nu ati putut sa o faceti niciodata. De ce va este imposibil sa va probati spusele.....e treaba dumneavoastra.
Despre ce vorbim aici?
Iar ati uitat?
Dacă nu ştiţi realitatea, este bine să nu fiţi atât de tranşantă în păreri, mai studiaţi, mai citiţi pe aici cazuri, poate vă convingeţi.
Pai tot astept sa studiez si sa citesc insa nu reusiti sa imi trimiteti nimic ca sa am material. daca tot sunteti atat de in masura sa imi deschideti ochii, atunci chiar va rog, astept sa vad ca ma insel.
Vreau sa vad si eu exceptand ce scrie aici pe forum unde oricine poate spune orice, ce doscumente aveti , ca mereu spuneti ca ati vazut, ati citit, stiti totul...... hai sa vedem, reusiti astazi sa trimiteti ceva sau se lasa din nou linistea, ca de fiecare data cand trebuie sa aduceti si probe sa va sustina spusele?