A "influenţa subtil" pe cineva înseamnă abuz?
Vorbiti despre suflet ca si despre un tabel in excel. Cum influentezi subtil pe cineva? Cum iti dai seama de linia dintre nici un efecti si prea mult? Chiar credeti ca sufletele copiilor sunt lucruri cu care sa te poti juca sau face experimente?
Influenţarea mascată, subtilă, poate fi şi în sensul că ce bine e cu tata
Daca e bine cu tata nu ai de ce sa influentezi copilul, asta e adevarul.
Adica ai copilul la programul de vizita, te ocupi impecabil de el dar incerci sa il si influentezi ca te ocupi impecabil de el??????? Iertati-ma dar nu va sesizez logica.
In plus, prin absurd, pentru a influenta pe cineva , trebuie sa petreci ceva timp cu persoana respectiva. Acum, dat fiind faptul ca AgainstPas se loveste de o usa inchisa sau vede copilul cateva minute ca la puscarie, cu gardian langa el, cum ar putea influenta fata ca e bine la el?
Sau de ce sa incerce sa o influenteze cand ar putea sa o ia la el si asta sa fie adevarul? Dar stai, ca nu vrea mama.
Subreda rau teoria dumneavoastra.
Mai era aici UnPărinte, o Onyk2, care au dispărut de aici, dar care aveau acelaşi discurs ca dvs, stimată When, poate vă întâlniţi joi la conferinţă toate 3
Discursul impotriva abuzului nu poate fi decat unul singur. Intotdeauna.
Asa cum cei care abuzeaza nu schimba motivele.
M-ati reclamat deja cum ca as avea mai multe conturi insa adminii m-au verificat si ce sa vedeti, nu era decat o incercare jonica de a aduce la tacere o voce prea vehementa care va strica planurile. Dat fiind faptul ca inca pot scrie, inseamna ca ca nu sunt niciunul dintre personajele de mai sus.
Despre cauza din Prahova, nu aţi înţeles sau nu vreţi să înţelegeţi nimic: dacă la fond, s-a dat o sentinţă favorabilă mamei, la tribunal s-a dat împotriva mamei,
Dumneavoastra nu intelegeti nimic sau nu vreti sa intelegeti.
Exceptand respingerea in apel a decaderii, in rest nu au fost sentinte favorabile mamei, nici in fond si nici in apel.
Dar poate vorbim de cazuri diferite si Prahova e cuibul alienatoarelor decazute din drepturi.
Chiar vă merită, doamnă, să "luptaţi" atât de mult pentru fata partenerului dvs.? Aveţi copilul dvs., luptaţi pentru el, fata partenerului e treaba lui, personală....
Exceptand faptul ca eu sunt barbat, insurat si tata de baiat, in rest aveti dreptate.
Ca de obicei, atunci cand piere logica incepeti cu defaimarea si cu afirmatiiler absurde gen Olivia Steer, poate cineva crede ineptiile din lipsa de logica si adevar cu care sa va aparati.
Pana una alta v-am pus o intrebare de foarte multe ori la acest topic si nu ati fost capabila sa raspundeti la ea, v-am cerut probe ( acele intampinari si sentinte anonimizate) de care vorbiti mereu insa nu ati trimis nimic in privat.
Mintiti, denaturati adevarul, falsificati realitatea si speriati pe cei care participa la aceste discutii,
urmariti si spionati pe participantii la discutii si nu este deloc ceva normal.
Singura mi-ati scris in privat ca ati spionat fostul partener si ca aveti prieteni in IT care va pot spune pana si din ce locatie a trimis omul respectiv un mail.
Reveniti-va si incetati cu abuzul. Este nociv nu doar pentru copil ci pentru toti cu care intrati in contact. Deja luati lucrurile personal si asta nu e dovada de prea multa serenitate psihica.
Sunt convins ca acum cautati cu aviditate adevarata mea identitate in speranta ca am ceva procese pe rol si ati putea sa imi contactati fosta si sa o reprezentati.
Asta ati incercat si cu unii participanti de pe acest forum ati si facut.
Pentru ca ura si boala chiar merg atat de departe.
In rest ma retrag din discutie. Cei care au urmarit au extras esentialul si asta era si intentia mea. Nu incercarea de a convinge pe net niste persoane pe care doar un profesionist dupa luni intregi de terapie le mai poate ajuta. Timpul meu nu a fost pentru dumneavoastra ci pentru restul. Iar daca nu am reusit sa aduc niste lumina, atunci asta este, macar am incercat.