Doamna prietenă, eu am observat că , în majoritatea lor, cei care urmează linia călăuzitoare dată de grupul organizat, au partenere realizate social, cu venituri peste medie; având mult timp la dispoziţie - tot aşa, majoritatea dintre cei care au revelaţia că copiii sunt purtători de drepturi, sunt şomeri, voluntari sau fără venituri, fără proprietăţi - fac un calcul simplu: prin penalizare, pot obţine o perioadă 33% din venitul celuilalt, sau, dacă reuşesc să convingă de alienare şi să mute copilul la ei, iau şi 25% din venitul părintelui devenit din rezident în nerezident şi încă 25% popriri pentru penalizare! Trai pe vătrai! dacă plânge un pic în faţa instanţei, de dorul copilului, mai ia mii de lei daune morale, din lipsă de îmbrăţişat copilul .Dar când nu a plătit pensia alimentară, nu l-a apucat dorul de copil?Nu s-a gândit ce mănâncă puiul său mult iubit sau dacă are căldură în casă? Nuu! şi nici nu contează, copilul e mare acum, îşi şterge singur mucii, merge singur la şoală şi mai poate ajuta şi în gospodărie.
Copilul meu tocmai s-a alienat de fostul prieten la cataramă, fiindcă acela nu a vrut să-i dea şi lui căpsuni. Nu i-am spus nimic în spatele uşilor închise, a fost decizia lui...
daca ii indepartezi pe mame sau pe bunici, adica pe cei care cresc in fapt copilul, cine vine in locul lor sa aiba grija de copil? Derbedeul fara slujba?
Nu vă faceţi griji, doamnă, au ei o soţie care, de voie, de nevoie, îi suportă şi pe copiii lor, sau o concubină, o bunică sau o mătuşă, vă daţi seama că la un venit al mamei de 4000 lei, se pot alege cu 2000 lei net, neimpozabil, mai mult decât un salariu mediu, pentru care omul trebuie să şi lucreze! Şi pot lua banii ăştia până împlineşte copilul 18 ani şi după!