Da, este vorba de sute de mii de copii ale soldaţilor hitlerişti, morţi în cel de-al doilea război mondial. Da, criminalii de război au fost eroi, după părerea lui When !
Pai doar hitleristii au luptat in al doilea razboi mondial?????? Eu am invatat altceva la istorie. Cred ca am avut manuale diferite.
In al doilea rand, am locuit in Germania o perioada dupa caderea zidului si am fost surprins si eu si parintii mei sa aflam ca de fapt nemtii pe care ii cunosteam nu ii reprosau lui Hitler decat ca a pierdut razboil. Imaginea eroilor care au cazut in al doilea razboi mondial s-a pastrat. Iar copii criminalilor de razboi care au aflat ce au facut parintii lor au suferit si au avut nevoie de ajutor specializat si chiar si nepotii poarta in suflet durerea si stigmatul de a se inrudi cu asemenea brute. Cautati pe youtube de exemplu pe Monica Hertwig. Imaginea distorsionata sau rea a tatalui raneste si traumatizeaza.
Şi eu, la fel, tot zilele trecute citeam un raport al unei psiholoage care nu a văzut copilul, nu a văzut mama, dar tata i s-a adresat cu rugămintea de a scrie un raport în baza reclamaţiilor scrise de el către autorităţi! Şi aceea a scris, iar respectiva fiţuică a fost plimbată prin 15 dosare, ca dovadă pentru alienarea parentală. Aţi auzit bine: nu a văzut copilul, nu a văzut mama. Despre ce vorbim?
Imi cer scuze anticipat insa va suspectez ca mintiti sau denaturati adevarul sau pur si simplu la randul dumneavoastra ati fost indusa in eroare.
V-am cerut de atatea ori sa imi trimiteti in privat lucrurile despre care sustineti sus si tare ca le-ati vazut insa niciodata, absolut niciodata nu ati facut-o.
Pentru ca eu cred ca nu aveti ce. doar speriati auditoriul sau incercati sa faceti prin minciuni sa se creada ca nu exista alienare, ca rezidentii sunt pusi la colt si amendati pe nedrept.
Daca ceea ce spuneti nu sunt minciuni, va rog sa dovediti si sa demonstrati acest lucru.
Pentru ca rapoartele minutioase care sustin ca minorii sunt alienati si cazurile particulare sunt pe internet, va pot trimite linkul oricand si acolo se poate vedea cum s-au desfasurat sedintele la psiholog si pe baza caror comportamente ale minorului si ale parintilor s-au tras anumite concluzii. Sunt atat de fumos scrise si cu atatea exemple si detalii incat oricine ar citi ar intelege fara dubiu cum stau lucrurile si ca acele rapoarte au fost facute cu maxim de profesionalism.
de ce rapoartele de care spuneti dumneavoastra in care fara sa vada copilul anumiti psihologi dau verdict de alienare nu sunt pe nicaieri?
De ce sustinatoarele ideii ca alienarea parentala nu exista, in afar de vorbe nu au nimic? ca de cand sunt aici pe forum tot astept si astept si astept. Sunt deschis sa admit ca am gresit, nu e problema mea personala alienarea insa pana acum, in afara de povesti lacrimogene din care denaturarea si minciuna sar in ochi, nu am vazut absolut nimic. NIMIC altceva care sa va sustina spusele.
da , făcute de doamnele psiholog de mai sus,şi pe rapoartele lor se bazează instanţele.
Toti psihologii sunt cumparati????
Sau aia care nu gasesc alienarea si abuzul asupra minorului sunt corecti si aia care constata abuzul sunt cumparati?
When, repet: psihopatul e fermecător, e inteligent, se foloseşte de slăbiciunile celor din jur( psihologi, poliţişti judiciari, procurori, personal naiv de la Protecţia copilului, etc.) pentru a-şi atinge scopul.
Este manipulator, egoist, lipsit de empatie şi îi place postura de victimă.
Şi, nu în ultimul rând, are întotdeauna dreptate.
Aici va dau dreptate.
Insa, singura diferenta dintre mine si dumneavoastra este ca eu sunt perfect de acord ca sunt psihopati care alieneaza si psihopati nereidenti care isi abuzeaza ei copilul si tipa fals cum ca ar fi alienare, pe cand dumneavoastra sustineti sus si tare ca nu exista alienare si ca doar nerezidentii abuzeaza.