Întrebarea firească este: de ce tata nu influenţează şi el copilul, tot subtil, prin gânduri şi prin poziţie corporală, că doar părinţii sunt egali şi dacă mama poate influenţa subtil, şi tata o poate face, sau greşesc?
Intrebarea dumneavoastra este de ce nu incearca si tatal sa isi abuzeze propriul copil? Pe principiul matematic ca minus cu minus da plus?
Sau credeti ca un abuz folosit intr-un scop nobil devina fapta demna?
Nu doamna, parintele nu ar trebui sa incerce sa-si influenteze copilul cu nimic, mama sau tata. Sa il disciplineze si sa ii seteze niste limite e una, influentarea e alta.
Despre întoarcerea dosarelor la apel, la acelaşi tribunal , nu pot conchide altceva decât că e ceva necurat la mijloc
Va rog nu mai mintiti cu intoarcerea dosarelor. S-a intors decaderea pentru ca probabil Romania nu e inca pregatita sa recunoasca abuzul emotional...din pacate. Restul dosarelor insa...condamnarile ( atentie, pluralul) penalizarile, contestatiile la executare.....nu s-au intors. De aici nu puteti conchide nimic? O mama condamnata penal de cateva ori nu face sa va sune nici un clopotel? Sau ati ales sa ignorati asta pentru ca nu foloseste scopului dumneavoastra?
Ce judecător om normal poate da daune morale din lipsă de îmbrăţişări 10000 lei în buzunarul omului care a fost condamnat pentru abandon, care nu a plătit pensia alimentară pentru copil ani de zile?
Cand banii din pensia alimentara nu sunt folositi pentru copilul care traieste in conditii mizere ci la plata avocatilor pentru a ascunde abuzul, nu e de mirare ca tatal a incetat sa mai plateasca.
Va intreb si eu de ce mama iubitoare nu ingrijea copilul, de ce refuza haine si alimente pentru acesta, adica plata in natura a pensiei, de ce a oprit copilul de a mai merge la scola?
Va rog, haideti sa nu mai trunchiam adevarul pentru mintirea auditoriului. Copilul de care vorbiti a fost abuzat din toate punctele de vedere.
when draga, povestea pe care ati tesut-o aici e cel putin la fel de penibila ca dvs.
Se stie ca omul inferior in lipsa de argumente logice incepe cu jignirile. In plus, dat fiind faptul ca nu aveti argumente logice si de bun simt care sa contrazica ce am zis incepeti cu atacul cum ca nu e adevarat ce zic eu. Pentru ca nu aveti alternativa. Si nu puteti cu toata imaginatia dumneavoastra sa gasiti raspuns decent pentru ce am povestit. Dovedeste fara dubiu alienarea dumneavoastra iar scopul va este tocmai mintirea tuturor cum ca alienarea nu exista.
Mama, bunicul, unchiul, aia nenorocitii, abuzatorii, alienatorii, dezbracatii, mituitorii, asa cum elegant ii numiti dvs, ei sunt cu copilul, celalalt cu plangerile!
Din pacate de cele mai multe ori.....insa lucrurile se schimba si poate nu acum ci peste ani de zile, urmatoarea bunicuta care isi asteapta fostul ginere semidezbracata si cu un limbaj vulgar va primi terapie de care are nevoie in timp mai scurt sau macar i se va interzice sa se apropie de nepoata pana ii revin toti boii acasa.
Scrieti de dimineata pana seara romane fluviu pe forum.
Deja devine hartuire ce faceti dumneavoastra. Intai imi verificati orele la care postez, apoi nu o mai lasati pe Martonze sa raspunda si azi, din nou imi reprosati ca scriu toata ziua pe forum.
Doamna PS, ce fac eu sau cand fac eu sau cum fac eu nu e treaba dumneavoastra. Nu trebuie sa va cer voie si nu trebuie sa va obtin bunavointa de a scrie pe acest forum cand am eu chef sau cum au eu chef, atata timp car respect regulile acestei comunitati. Lucru pe care dumneavoastra nu reusiti sa il faceti si tot primiti suspendari...... Dar lasati-ma sa ghicesc, nici asta nu va spune nimic.
Eu zic sa va amintiti de teza casniciei dvs fericite si a prietenului pentru care va "interesati" de vreo doi ani pe forum, si ocupati-va de partenera macar in wk!
Ma interesez uneori de prietenul sau prietenii mei pe forum, in rest ma interesez de copii abuzati care vor creste adulti disfunctionali din cauza ca atatia parinti cu deviatii de comportament au drepturi depline. Cat despre casnicia mea fericita, ma credeti sau nu, din nou nu imi pasa. parerile de aici de pe forum ma lasa rece. Faptul ca dumneavoastra nu credeti ca sunt casatorit sau Martonze cum ca as fi femeie, nu imi strica mie nimic acasa.
Dar va cred ca tot continuati cu sfaturile de a posta mai putin aici in ideea in care nu mai puteti dezinforma dupa placul inimii si numarul clientelor scade vertiginos.
Nu cred nici sa miste, nici sa preocupe pe cineva ura cu care incercati sa va pansati ranile si frustrare
Pai uitati ca va contraziceti singura. Spuneti ca nu intereseaza pe nimeni si totusi, nu va dati dusa de la acest subiect, ne raspundeti mereu mie si lui againstPas, urmariti orele la care poestez........ serios, cautati definitia indiferentei in DEX. Cel putin pe dumneavoastra.....va intereseaza si foarte rau.
Vrafuiti-va hotararile de amenzi
- de curiozitate, inorogul ala alearga si acum?
Viata da fiecaruia ce merita, deci nici in cazul nerezidentilor de acest tip nu a gresit.
Asta asa este. Din cauza asta este induiosator cand vezi pe youtube filmuletele cu copii ajuns adulti acum care se reunesc cu parintii lor si care denunta alienarea parentala si abuzul la care au fost supusi.